KISA adı TÜFAD olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırşehir Şubesi’nin seçimli 5. Olağan Genel Kurulu önceki gün yapıldı ve Mehmet Şahin yeniden seçildi.

Saat 17: 00 de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Seminer Salonunda yapılan genel kurul Divan Başkanlığı’nın seçimi ile başladı. Sami Duman, Birol Yurdugül ve Ömer Filizgök’ün Divan Kurulu Üyesi seçilmelerinin ardından genel kurula geçildi.

Kurucu Başkan Mehmet Şahin ve yönetimi tek liste ile seçime katıldı ve oy birliği ile yeniden TÜFAD Kırşehir Şube Başkanlığına seçildi.

Başkan Mehmet Şahin kendisine ve ekibine güven duyarak destek veren tüm üyelerine teşekkür etti ve 2022-2023 futbol sezonunun başarılı geçmesini dileğinde bulundu.

Tek hedeflerinin antrenörleri bir araya getirerek, sağlam zeminler altında çalışmalarına yardımcı olmak olduğunu belirten Mehmet Şahin, “Kırşehir’de 5’inci olağan genel kurulumuzu yapıyoruz. Şube olarak her zaman birlik ve beraberliğimizi sağlamak en büyük temennimiz.  Geçmişte emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Özellikle amatör liglerde görev yapan arkadaşlarımız çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Umuyorum ki, tüm sıkıntılar geride kaldı ve her antrenör arkadaşlarımızın yeni bir iş imkanına kavuşması büyük arzumuz. Futbol antrenörleri olarak Türk futboluna hizmet veriyoruz. Antrenör olarak da bu hizmeti en iyi şekilde yaparak, Türk futbolunu daha ileriye taşımanın gayretindeyiz. Yetkililerin antrenör arkadaşlarımızın sıkıntılarına duyarsız kalmamalarını arzuluyoruz“ diye konuştu. (HABER: CUMHUR ASLAN)