Yeşil-beyazlı temsilcimiz Mart ayında 6 maça çıktı…

Mart ayında, 6 maçta 13 puan topladık

Kırşehir Belediyespor, yoğun maç trafiğiyle geçen Mart ayını geride bıraktı. Yeşil-beyazlılar, 4 ila 31 Mart tarihleri arasına denk gelen periyotta 3’ü iç saha, 3’ü deplasman olmak üzere 6 maç oynadı, bunların 4’ünü kazandı, 1’inden berabere kalıp 1’ini de kaybetti.
27 günlük süreç içinde kazanılan 13 puan, Kırşehir Belediyespor’u puantajda 56 puana taşırken, sıralama ise bir değişiklik olmadı. Takım 5’inci sırada girdiği Mart ayı maç takvimini yine 4’üncü sırada noktaladı. Sürprizlerle dolu bir ay geride kaldı... Ummadık puanlar geldi, hesapta olmayan puanlar kaybedildi
Kırşehir Belediyespor’un Mart ayı maç trafiği 4 Mart’ta Kırklarelispor maçıyla başladı. İç sahadaki karşılaşmadan 3-2’lik skorla mağlup ayrılan Kırmızı grup ekibi, ardından 10 Mart’ta Vanspor deplasmanına konuk oldu, o tarihte lig ikincisi konumundaki rakibini Üstün Bilgi ve Mehmet Alaeddinoğlu’nun golleriyle 2-1 yenerek sürpriz bir galibiyete imza attı. 
Zorlu deplasmandan 3 önemli puanla dönen Ercüment Coşkundere ve öğrencileri, 4 gün sonra 14 Mart’ta iç sahada Pazarspor sınavı vardı, mücadeleyi 3-0’lık net bir skorla kazanan yeşil-beyazlı ekibimiz play-off’ta tekrar söz sahibi olmak için büyük bir adımı daha geride bırakmıştı.
Mart’taki üst üste gelen galibiyetlerin ardından Kırşehir ekibi, 18 Mart’ta Sakaryaspor’a konuk oldu, play-off potasındaki rakibiyle 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz istediğini aldı.
Sakaryaspor maçının ardından 4 günlük kısa süre içinde play-off iddiasını sürdürebilmek için bu kez rakip Karacabey Belediyespor’du. Yeşil-beyazlı temsilcimiz kapanan ve sert savunma yapan rakibi karşısında son dakikalara 1-1’lik eşitlikle girerken, 90+5’te sahneye çıkan Şerif Doğan takıma galibiyeti getirerek bu ligin en güçlü ekibi biziz imajı verdi. Ummadık zamanda gelen galibiyetle üzerindeki olumsuz havayı dağıtan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Mart ayındaki maç periyodunu deplasmanda Bodrumspor’u 1-0 yenerek  tamamladı.
Bu sonuçların ardından Kırşehir Belediyespor, Mart ayını 6 maçta 13 puanla tamamlamış oldu.
Puantajda 53 puanla 5’inci sırada yer alan temsilcimiz, hesaplarını artık Nisan ayına göre yapmaya başladı. Dün Bodrumspor başlayan Nisan mesaisinde 1, 7, 11, 15, 22, 28 Nisan olmak üzere 6 maç oynanacak. Bu maçlarda sırasıyla Bodrumspor (D), Sivas Belediyespor (D), Mamak FK (E), Pendikspor (D), Elazığspor (E) ve Bayburt İl Özel İdarespor (D) karşı 3 puan mücadelesi verilecek.
Kırşehir Belediyespor, bu 6 karşılaşmada 16 puan hedefliyor.
MART AYI: 6 MAÇ, 13 PUAN
4 MART: Kırşehir Belediyespor-Kırklarelispor: 2-3
10 MART: Vanspor-Kırşehir Belediyespor: 1-2
14 MART: Kırşehir Belediyespor-Pazarspor: 3-0
18 MART: Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor: 1-1
24 MART: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor: 2-1
31 MART: Bodrumspor-Kırşehir Belediyespor: 0-1 (HABER: SALİH GÜNER)