PANKART’A POLİS EL KOYDU
KIRŞEHİRSPOR’UN kendi seyircisi önünde Kırıkkalespor’u 1-0 yendiği maçın öncesinde 40şehirliler taraftar grubu zorlu maç öncesi için hazırladıkları pankarta Emniyet güçleri el koydu.
Karşılaşmanın başlamasına saatler kala maraton tribününün üst tarafına pankart astılar. Asılan pankartta “Komşu kızı nörüyon” yazıyordu. Maçtan önce yaptıkları pankarta polis el koydu ve stada astıkları pankartı söktürdü. (Salih HANÇER)

ERDEMİR’DEN TARAFTARA JEST
Kırıkkale bağımsız Milletvekili adayı Bahadır Erdemir Kırşehirspor maçı öncesi Kırıkkalespor taraftarına büyük jest yaptı. Spora ve Kırıkkalespor’a büyük ilgisi olan ve her fırsatta yardımını eksik etmeyen Erdemir ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıyı duyması üzerine taraftarlar için iki adet araç kiraladı. Erdemir’in Kırşehirspor karşılaşmasını izlemek için taraftarlarla beraber maça giderek takıma destek verdi. Bu arada Erdemir’in hafta içinde yapılan transfer çalışmalarında da etkin rol oynadığı ifade edildi. (Spor Servisi)

TARAFTARLARDAN KIRŞEHİR ÇIKARMASI
Kırşehir’de oynan Kırşehirspor-Kırıkkalespor karşılaşmasına Kırıkkaleli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maçtan günler öncesinde maç hazırlığına giren taraftar grupları maç günü sabah erken saatlerde araçlarla Kırşehir’e hareket ettiler. Yaklaşık 8 otobüs, 12 minibüs ve 50’nin üzerinde özel araçlarla Kırşehir’e çıkarma yapan taraftarlar maçın oynanacağı Ahi stadında yerlerin aldılar. Maç tamamında takımlarını destekleyen taraftarlar maç sonunda alınan mağlubiyetle üzgün bir şekilde Kırıkkale’ye döndüler. (Spor Servisi)