Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Beyaz Grupta  Pazar günü 43 puanla Şanlıurfaspor karşısında evinde son kez sahaya çıkacak olan Kırşehir Belediyespor’da karşılaşmada görev yapacak hakem triyosu belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Pazar günü saat 15.00’da Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Şanlıurfaspor maçını Gaziantep Bölgesi Klasman hakemlerinden Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Aydın’ın maçtaki yardımcılıklarını ise Caner Eroğlu, Fatih Karatağ ve Ali Rıza Altunbakır yapacak.

Erkoç Koray Doğan maçın Gözlemcisi, Ertuğ Büyük ile Durali Tınas ise karşılaşmanın temsilcisi olarak maça atandı.

Kırşehir Belediyespor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak olan karşılaşma dışında grupta birbirinden zorlu 7 maç daha oynanacak.

1922 Konyaspor ile Ispartaspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 37’nci haftada Mersin, Erzincan, Ankara, Aydın, Uşak, İstanbul ve Manisa illeri ev sahipliği yapacak.

İşte 37’nci haftada oynanacak olan maçlar ve müsabakalarda görev yapacak hakem triyoları:

Akhisarspor-Amedspor (Burak Taşkınsoy, Samet Özkul, Sinan Ertinğü, Aytaç Geçgel), Uşakspor-Kırklarelispor (Sinan Özcan, Ömer Lütfü Aydın, Metin Yalçın, Murat Kasap), Tarsus İdmanyurdu-Zonguldakspor (İlker Yasin Avcı, Süleyman Yavaşoğlu, Şenol Bektaş, Sercan Yılmaz), Nazilli Belediyespor-Karacabey Belediyespor (Gürcan Hasova, Hakan Erkan, Faruk Yağlı, Burak Demirkıran), Pendikspor-Pazarspor (Süleyman Soyutürk, Burak Celep, Bedirhan Soydemir, Ömer Kocabey), , Erzincanspor-Bucaspor (Hasan Kaçar, Mehmet Kağan Bingül, Oğuzhan Yazır, Talha Öztürk) Ankara Demirspor-Eskişehirspor (Burak Kaplan, Berkay Salman, Erol Ernek, Levent Buğra Vartemel), (HABER: SALİH GÜNER)