Maçı Diyarbakır’dan Lütfullah Aslan yönetecek

Merkez Hakem Kurulu TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 36’ncı haftada oynanacak maçların hakemlerini açıkladı.

Buna göre, Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karacabey Belediyespor maçını Diyarbakır bölgesinden Lütfullah Aslan yönetecek. Aslan’ın yardımcılıklarını Emre Demirel, Orhan Timurtaş, Furkan Bakan yapacak.  Dilaver Yar Gözlemci olarak görev yaparken,  Kemal Özbek ve İlhan Yıldırım da temsilci görevini yerine getirecekler. Lütfullah Ablan Kırşehir Belediyespor ile Karacabeyspor arasında 17 Kasım 2020 tarihinde Kaaracabey’de oynanan ve 2-2 sona eren maçı da yönetmişti.

TFF 2’nci Lig Beyaz grupta 36’ncı hafta oynanacak olan Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, maçı dışında 7 karşılaşma daha oynanacak.

İşte Ligde oynanacak olan maçlar ve karşılaşmalarda görev yapacak hakemler:

Amed Sportif Faaliyetler-Isparta 32 Spor (Alim Kandemir, Harun Terin, Azad İlhan, Uğurcan Gökler, (Gözlemci: İsmail Köse), (Temsilciler Tuğbay İnan, Murat Kutaniş ve Serkan Kural), Pazarspor-Akhisarspor (Necati Selçuk Şahin, Mehmet Dura, Salih Burak Demirel, Gürel Uzuner (Gözlemci: Sacit Keşkek), (Temsilciler Veysel Aydoğan ve Oğuz Han Aykut), Weecoıns Kırklarelispor-Pendikspor Futbol A.Ş. (Ali Yılmaz, Şeyhmus Baysal, Nezihi Aytar, Erhan Kaya) (Gözlemci Volkan Alabaş), (Temsilciler Sebahattin Artun ve Özcan Yıldırım) Şanlıurfaspor-Uşak Spor A.Ş. (Murat Türkoğlu, Kadir Beyaz, Kenan Özcan, Bilal Köseoğlu, (Gözlemci: Bülent Günen), (Temsilciler; Aytekin Aşıcı ve Mehmet Kural), Eskişehirspor-Nazilli Belediyespor (Şevket Teker, Uğur Önay, Güner Mumcu Taştan, Hüseyin Gökberk Arslan, (Gözlemci Evren Atış), (Temsilciler Hakan Bebek, Cem İldir), Bucaspor 1928-Karatay Termal 1922 Konyaspor (Ömer Tolga Güldibi, Birtan Yavuz, Ramazan Ufuk Avdaş, Ahmet Balkan), (Gözlemci: Mehmet Özkan), (Temsilciler: Mustafa Pektaş ve Ertan Bekar), Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor-

Anagold 24erzincanspor (Safa Yılmaz, Ali Uğurtan Demirtaş, Sefa Özcan, Tolga Akbaba), (Gözlemci: Ahmet Cengiz Duman), (Temsilciler: Tansel Baydar ve Batuhan Günşen) (HABER: SALİH GÜNER)