Yeşil-Beyazlı ekibimiz Kırşehir Belediyespor, renktaşı Kırklarelispor’la deplasmanda oynayacağı maçla sezonu tamamlayacak…

LİGTE SON TANGO

Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un mücadele ettiği TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 2021-2022 Futbol sezonu yarın oynanacak 8 maçla sona erecek. 

Kastamonuspor’un ligten çekilmesi nedeniyle 18 takımla oynanan 2. Lig, Beyaz Grup maçları 5 Eylül 2021 tarihinde başladı. Pendikspor’un şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldiği grubumuzda yıllarca Süper Lig’te mücadele eden Manisa ekibi Akhisarspor ve Eskişehirspor ile 1922 Konyaspor 3. Lig’e düştü.

Ligden düşen Akhisarspor ile Eskişehirspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 38’inci haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor deplasmanda play-off hedefini kaybeden Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Geçtiğimiz hafta bu sezon evinde son kez taraftarının huzuruna çıkan Kırşehir Belediyespor, 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik skorla galip ayrılarak taraftarına bayram hediyesi vermişti. Sezonun son maçını da kazanıp yeni sezonun planlamasını yapacak yeşil-beyazlı ekibimizde hedef yine galibiyet.

Kırşehir Belediyespor Perşembe günü akşam saatlerinde otobüsle Kırklareli’ye hareket ederken, yeşil-beyazlı ekibimizin Antrenörü Sinan Özdoğan, ligin son maçını kazanarak Kırşehir’e dönmek istediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor karşısında 2-0 yenik duruma düşmelerine rağmen ortaya koydukları güzel futbol ve mücadele ile sahadan 3-2 galip ayrılmayı bildiklerini belirten Antrenör Sinan Özdoğan, “Acısıyla tatlısıyla b.ir sezonu daha geride bıraktık. Tabi Kırşehir Belediyespor Kulübü olarak hedefimiz play-off’tu ama olmadı. Bunun değerlendirmesini bu saatten sonra yapmanın bir anlamı yok. Biz lifi en iyi noktada bitirmek için canla başla çalıştık ve sahada gereken mücadeleyi yapacağız. Yarın oynayacağımız maçtaki rakibimiz Kırklarelispor’un da hiçbir hedefi yok. İnşallah her iki takım da sahada futbol adına güzel bir mücadele verir ve dostça bir maç olur. Hak eden kazansın” dedi.

Başkan Mustafa Bulut ta, takımına Kırklarelispor maçına uğurlarken, başarılar diledi ve en iyi sonuçla Kırşehir’e dönecekle inancında olduğunu ifade etti.

DEPLASMANDA 4 GALİBİYETİMİZ VAR

Kırşehir Belediyespor’un Cumartesi günü deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 16 deplasman maçına çıktı. Bu 16 maçın sadece 4’üncü kazanan yeşil-beyazlılar, 7 kez berabere kalırken, 5 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Kırşehir Belediyespor deplasmanda Pazarspor’u 3-0, Bucaspor’u 1-0, 1922 Konyaspor’u 2-1, Ankara Demirspor’u 3-2 yenerek evine galibiyetle gitti.

Bu 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Kırşehir temsilcisi, Erzincanspor, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Amedspor’la 1-1, Ispartaspor, Uşakspor ve Zonguldakspor’la ise golsüz berabere kaldı. Deplasmanda alınan bu puanların ardından Pendikspor, Nazilli Belediyespor’a 2-1, Tarsus İdmanyurdu ve Akhisarspor’a 1-0 ve Karacabey Belediyespor’a ise 5-2’lik skorla skorla mağlup oldu ve evine puansız gitti.Bu sezon dış sahada 15 maça çıkan Kırşehir Belediyespor, oynadığı bu 15 maçta rakip filelere 17 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)