Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta Ligin 2’nci yarısı 21 günlük aranın ardından Çarşamba günü oynanacak 10 karşılaşmayla devam başlayacak.
İlk yarıyı 33 puanla 5’hnci sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, ligin 20’nci haftasında Ahi Stadı’nda Turgutluspor’la karşı karşıya gelecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.
Ligin ilk yarısını topladığı 33 puanla 5’inci sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, devre arası kampını Antalya’da yaptıktan sonra şehrimize döndü. Güneykent Tesisleri’nde Turgutluspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, yönetiminde sürdüren yeşil-beyazlı ekibimizde moraller oldukça yerinde.
Antalya’da 12 gün süren kampın oldukça iyi geçtiğini ifade eden Coşkundere, “Çarşamba günü başlayan 2’nci devrede oldukça zorlu ve çekişmeli maçlar oynanacak. Gerçekten çok iyi bir takım olduk ve play-off hedefimizi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Bizler teknik ekip olarak işimize bakacağız. Çekinmeden sahada en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız. 27 Ocak Çarşamba günü kendi sahamızda oynayacağız Turgutluspor maçını kazanarak ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz.  Artık tek düşüncemiz var o da galibiyet, bütün çalışmalarımızı o yönde yapacağız. Turgutluspor bu ligin güçlü ekiplerinden biri. İlk yarıyı iyi bir noktada bitirdiler. Gerçekten zor bir karşılaşma olacak. İnşallah o maçı kazanarak 2’nci yarıya moralli başlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kırşehir Belediyespor, ligin ilk yarısında oynadığı karşılaşmalarda istediği kritik puanla kaybedip ilk yarıyı 33 puanla tamamlamıştı. Ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlarla birlikte Teknik Direktör değişikliğine giden Kırşehir Belediyespor, daha ilk devre bitmeden Ercüment Coşkundere değişikliğine gitmişti. 
Ercüment hocanın takıma gelmesiyle birlikte ilk galibiyetini Kardemir Karabükspor karşısında alan yeşil-beyazlılar, tekrar zirvede kalmayı başardı.
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta devre arası, bu sezon pandemi dolayısıyla kısa tutuldu. 21 günlük ara, 27 Ocak Çarşamba günü ikinci yarının ilk hafta maçlarıyla sona erecek.
Kırşehir Belediyespor, sezonun 2’nci yarısını evinde ilk yarıda 1-0 yenildiği Turgutluspor maçıyla açacak. Manisa temsilcisi oynadığı 19 maçta topladığı 36 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Kırşehir Belediyespor’un, Turgutluspor’a ilk yarıda deplasmanda oynadığı maçı 90+4’te yediği golle 1-0 mağlup olarak ayrılmıştı.
Bu arada Kırşehir Belediyespor’da ara transfer çalışmaları da devam eden. Yeşil-beyazlı ekibimizin resmi sosyal medya hesabında taraftarlara çağrıda bulunarak, resmi açıklama yapılmadan ortaya atılan transferlere ve söylentilere itibar edilmemesi istenildi. Açıklamada şöyle denildi:
“Malumlarınız olduğu üzere devre arası transfer sezonundayız. Dolayısı ile kulübümüz ile ilgili olarak bazı sosyal sayfalarda çeşitli açıklamalar yapılmaktadır. Kulübümüzün resmi sosyal sayfalarından açıklamalar yapılmadığı sürece bu tür söylentilere itibar edilmemesini siz değerli Kırşehir Belediyespor sevdalılarından özellikle istirham ediyoruz. Yakın zamanda gerek takımdan ayrılan ve gerekse de takıma yeni katılan oyuncularımız ile ilgili açıklama yapılacaktır.”
Kırşehir Belediyespor’un ikinci yarı fikstürü şöyle:
20.HAFTA: 27 OCAK 2021 ÇARŞAMBA (Kırşehir Belediyespor-Turgutluspor/Ahi Stadyumu)
21.HAFTA: 3 ŞUBAT 2021 ÇARŞAMBA (Etimesgut Belediyespor-Kırşehir Belediyespor/Etimesgut Belediye Atatürk Stadyumu)
22.HAFTA: 7 ŞUBAT 2021 PAZAR (Kırşehir Belediyespor-Kastamonuspor/Ahi Stadyumu)
23.HAFTA: 14 ŞUBAT 2021 PAZAR (1922 Konyaspor-Kırşehir Belediyespor/Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu)
24.HAFTA: 18 ŞUBAT 2021 PERŞEMBE (Kırşehir Belediyespor-Eyüpspor/Ahi stadyumu)
25.HAFTA: 24 ŞUBAT 2021 ÇARŞAMBA (Tarsus İdmanyurdu-Kırşehir Belediyespor/Tarsus İlçe Stadyumu)
26.HAFTA: 4 MART 2021 PERŞEMBE (Kırşehir Belediyespor-Kırklarelispor/Ahi Stadyumu) 
27.HAFTA: 10 MART 2021 ÇARŞAMBA (Vanspor-Kırşehir Belediyespor/Van Atatürk Stadyumu)
28.HAFTA: 14 MART 2021 PAZAR (Kırşehir Belediyespor-Pazarspor (Ahi Stadyumu)
29.HAFTA: 18 MART 2021 PERŞEMBE (Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor (Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu)
30.HAFTA: 24 MART ÇARŞAMBA (Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor (Ahi Stadyumu)
31.HAFTA: 1 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Bodrumspor-Kırşehir Belediyespor/Bodrum İlçe Stadyumu)
32.HAFTA: 7 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA (Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi)
33.HAFTA: 11 NİSAN 2021 PAZAR (Kırşehir Belediyespor-Mamak FK/Ahi Stadyumu)
34.HAFTA: 15 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Pendikspor-Kırşehir Belediyespor/Pendik İlçe Stadyumu)
35.HAFTA: 22 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Kırşehir Belediyespor-Elazığspor/Ahi Stadyumu)
36.HAFTA: 28 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA (Bayburt Özel İdarespor-Kırşehir Belediyespor/Genç Osman Stadyumu)
37.HAFTA: 5 MAYIS 2021 ÇARŞAMBA (Kırşehir Belediyespor-Serik Belediyespor/Ahi Stadyumu) 
38.HAFTA: 8 MAYIS 2021 CUMARTESİ (Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor/Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu) (HABER: SALİH GÜNER)