Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Taner Öcal

“Ligte güzel bir hava yakaladık”

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta güçlü takımlarla zirve mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Taner Öcal dün yapılan idmanın ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.
Kahramanmaraşspor gibi ligte zirve hesapları yapan güçlü bir takım karşısında haftayı üç puanla kapatmanın önemli olduğuna dikkat çeken Öcal yaptığı açıklamada; “Artık ligde 11.haftayı geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte yine bizleri zorlu maçlar bekliyor. Son 4 maçımızın tamamını kazanarak 12 puan almayı başardık. Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız Kahramanmaraşspor maçında ilk yarı iyi futbol oynayarak sonuca gitmesini bildi. Artık ligde iyi bir hava yakaladık. İnşallah devamı sezon sonuna kadar devam eder” dedi.
2.Ligdeki bu başarımız hem takıma moral verdiğini hem de şehrin bütünleşmesini sağladığını belirten tecrübeli teknik adam, kazanılan bu başarılar sayesinde futbolcuların öz güveninin yerine geldiğini ifade ederek, "Bunu yakaladığımız için çok sevinçliyim. Biz Kırşehir Belediyespor ailesi olarak burada yönetim, futbolcular ve taraftarlar olarak bir bütünüz. Hep birlikte bu galibiyetleri ve bu başarıları aldık. Bu bir başlangıç. Bunu çok fazla abartmamak lazım. İşimize devam etmemiz gerekiyor çünkü daha yeni başladığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Bundan 1.5 ay öncesine kadar yaşanana puan kayıplarından dolayı umudunu hiçbir zaman kaybetmediğini, takımına güvendiğini dile getiren yeşil beyazlıların hocası, “Eğer ben takımıma bu kadar güvenmemiş olsaydım bugün burada olmazdım. Çünkü bizler bu şehirde var olduğumuz sürece Kırşehir Belediyespor’un bayrağını en üst seviyelerde dalgalandıracağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Artık kendilerinin bundan sonraki haftalarda zor karşılaşmalar beklediğini söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, “Ligde gerçekten güçlü rakiplerle başa baş mücadele ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimin gerçekten güçlü rakiplere karşı sahada üstün mücadele örneği ortaya koyuyor. Artık ligde 11.haftayı geride bıraktık. Bizi için artık lig bundan sonra başlıyor. Çünkü ligde mücadele eden birçok takımları çıplak gözle izleme şansım oldu. Şuan itibariyle deplasmanda oynayacağımız Ergene Velimeşespor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah Tekirdağ deplasmanında puan veya puanlarla döneriz” açıklamasında bulundu.
HEDEFİMİZ GALİBİYETLE DÖNMEK
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta 11.hafta maçında deplasmanda Ergene Velimeşespor’a konuk olacak olan Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Taner Öcal zorlu karşılaşma hakkında da görüş bildirdi.
Öcal, Ergene Velimeşespor’un kapalı kutu olduğu söyledi.
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Ergene Velimeşespor’un bu ligin güçlü takım olduğunu ancak son haftalarda elde ettiği kötü sonuçtan dolayı kendilerinden puan cetvelinde aşağıda olduğunu söyleyen yeşil-beyazlı teknik adam, “Gerçekten bizi çok zorlu bir takım bekliyor olacak. Tekirdağ temsilcisini gerçekten çok ciddiye alıyoruz. Aldığımız en önemli ciddi rakiplerimizden biride Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Ergene Velimeşespor maçı olacak. İnşallah Ergene Velimeşespor deplasmanında puan veya puanlar alarak Kırşehir’e döneriz açıklamasında bulundu.
Hafta sonu deplasmanda oynayacakları karşılaşmanın zor ama bir o kadarda keyifli geçeceğini de vurgulayan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, "Gerçekten zor güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Ergene Velimeşespor’un bu sezon gerçekten kurduğu kadro itibariyle bizleri çok zorlayacak" dedi.
Ergene Velimeşespor’un karşısında sahada 90 dakika boyunca pres ve baskı yapan bir takımla sahaya çıkacaklarını söyleyen Taner Öcal, hedeflerinin 3 puanla dönmek olduğunu fakat galip gelirsek sürpriz olmaz. Karşılaşmayı kazanmak için 90 dakika boyunca bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Ergene Velimeşespor yaptığı transferler ile bu ligin ne kadar güçlü takımı olursa olsun, bizlerde çok iyi bir takımı. Pazar günü iyi bir mücadele olacağına inanıyorum. İnşallah Ergene Velimeşespor karşısında iyi bir futbol sergiler, Kırşehir’e puan veya puanlarla döneriz" diye konuştu.
(Haber: Salih GÜNER)