Kırşehir Belediyespor’da Basın Sözcülüğü görevinden ayrılan Battal Çelik:

“Ligte düşme ihtimali olan bir takımın yönetiminde yer almam”

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcülüğü görevini yürüten  Battal Çelik, Cuma günü görevinden ayrıldığını açıkladı.

Düşme ihtimali olan bir takımın yönetiminde yer almak istemediği için görevini bıraktığını belirten Battal Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Ben Battal Çelik, hayatımı Kırşehir de futbola adamış ve hayatımın büyük bölümünde futbol oynamış, yorumculuk yapmış, köşe yazarlığı yapmış ve ölene kadar yeşil-beyazlı camianın taraftarı olan biri olarak son 2 sezonda da Kırşehir Belediyesporda Basın Sözcülüğü görevinde büyük bir şerefle görev yapmış biriyim. 

“Bugün itibari ile büyük bir onurla üstlenmiş olduğum Kırşehir Belediyespor kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Basın Sözcülüğü görevlerimden istifa ediyorum.  Beni bu göreve layık gören ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’na ve her daim yanımda olan ve isimlerini saymakla bitiremeyeceğim yürekleri de kendileri kadar temiz olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Yolun sonu önce 1.Lig, sonra Süper Lig olsun inşallah...

“Aslolan Kırşehirspor'dur kimse Kırşehirsporun üstünde değildir... Takımın gerçek sahibi taraftarlarımız ve camiamız haklarını helal etsinler... Biz bu dünyada dik yaşadık ki mezarda düz yatabilelim diye.

“Biz vefa nedir bilenlerden olduk tüm vefasızlıklara rağmen vefalı olmaya da devam edeceğiz. Bu sezon takım içinde yaşanılan problemleri yazmaya bile gerek duymuyorum sizler zaten bunları biliyorsunuz. Sayın Belediye Başkanımızla 4-5 defa görüştük ve son olarak görüşmemizde takıma maddi (nakit) anlamında katkı sağlayamayacaklarını 2-3 milyon destekle bu takımın ligde kalıp kalamayacağını bizlere iletmesinin sonucunda bizde bu rakamlarla takım küme düşeceğini ve bu düşecek takımında yönetiminde yer alamayacağımızı kendisine ilettik. Biz biliyoruz ki kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu elinden gelenin fazlasını yapmak istiyor belki de imkanlar kısıtlı o yüzden onunda elini rahatlatması için dün akşam itibari ile bu kararı almış bulunmaktayız.

“Bir kez daha hatırlatmakta fayda var 2-3 milyonluk bir bütçe ile bu takım ligde kalmaz ve düşer dolayısı ile ben bırakın düşmeyi düşme ihtimali olan bir takımın Yönetiminde asla yer almamam. Geçen sezon 1.ligin kapısından döndük bu yılda her türlü ayak oyunlarına rağmen ligi 8.bitirdik.

“Biz şerefimizle geldiğimiz bu yönetim kurulunda yine şerefimizle de ayrılıyoruz...

Biz 2 yıl evvel ne dediysek şimdi de onu diyoruz. Merdivenin başında ayrı ortasında ayrı sonunda ayrı asla konuşmadık konuşmayacağız da.  Üç günlük hayat için fırıldak olmadık olan kimler varsa onlar utansın… Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dik durup düz yaşamaya devam edeceğiz. Dün Kırşehirspor sevdalısı idik bugünde öyle yarında öyle olacağız. Bu sözlerim asla sistem değil (kaldı ki sitem de şerefli insanlara yapılır).

Tüm taraftar gruplarına ve siz onurlu şerefli Kırşehirspor sevdalıları bilsin istedim…

Allah'a Emanet olun…” (HABER: SALİH GÜNER)