Kırşehir Belediyespor’un yeni Teknik direktörü Mustafa Er:

“LİGİ ZİRVEDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, Antalya kampının çok iyi geçtiğini ve 2.Lig’de kalan 17 haftalık periyotta iyi sonuçlar alıp ligi zirvede bitirmek istediklerini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta Ligin ilk yarısını topladığı 30 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor’da Antalya kampı sona erdi.
Antalya kampının sona ermesinin ardından gözünü 11 Ocak Cumartesi günü evinde oynayacağı ikinci yarının ilk maçı olan Eyüpspor maçına çeviren yeşil-beyazlılarda önceki gün Güneykent tesisinde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci yarıya hazır hale geldiklerini belirtti.
Mustafa Er, Kırşehir Belediyespor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu, takım arkadaşlığının son derece güzel olduğuna dikkat çekerek, “Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Burada hem takımı tanıma imkanım oldu, hem de onların kişilik ve performanslarını. Şu an her çok güzel. İkinci yarının çok geçeceğini biliyoruz. Çünkü takımlar eksikliklerini giderme, şampiyon, play-off ve ligte kalma mücadelesi içine girecekler. Bu nedenle ikinci yarı bütün takımlar için zor ve sıkıntılı geçecek. Bir de buna mevsim şartlarını eklerseniz daha zor geçecek. Ama biz Kırşehir Belediyespor olarak her şeye hazırız. 17 haftalık periyotta iyi sonuçlar alarak ligi zirvede bitirmek istiyoruz. Bunun için de eksik mevkilerimizi güçlendirmeye çalışıyoruz. Tabi bizim bütçemiz şampiyonluk hedefleyen diğer takımlar kadar değil. Biz mütevazi bir bütçeyle, kadromuza 4 futbolcu dahil ettik. 2-3 futbolcu daha alarak transferi kapatıp lige döneceğiz. İnşallah hafta sonunda ikinci yarının ilik maçında Eyüpspor’u yenerek taraftarlarımıza ilk galibiyeti hediye etmek istiyoruz” dedi.
Kırşehir Belediyespor taraftarlarının takımlarına kattığı katkıları da yakından bildiğini ifade eden Teknik Direktör Mustafa Er, yeşil-beyazlı ekibin yöneticilerinin takımın zirvede bitirmek için verdikleri özveri ve çalışmalarının da her türlü takdirin üzerinde olduğunu sözlerine ekledi.
Eski yönetimin geçen sezondan kalan 976 bin liralık borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldıran Kırşehir Belediyespor, yöneticileri daha önce de Erzurumspor forması giyen tecrübeli bek Serkan Kurtuluş ile aynı takımdan 10 numara giyen, orta saha oyuncusu Sefa Akgün, Amedspor'dan kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile forvet Atilla Yıldırım’ı renklerine bağlamıştı.
Yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri, transfer çalışmalarını bir stoper ve bir santrafor alarak kapatmayı hedefledikleri öğrenildi. (HABER: SALİH GÜNER)