Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Uçar, takımına güveniyor:

“Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”

Hafta sonunda İstanbul Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğarn Stadı’nda Eyüpspor’la karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor’da hedef lige iyi bir başlangıç yapmak.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Uçar, sil baştan yeni bir kadro kurduklarını, ancak takımına güvendiğini ve lige güzel bir sonuçla başlayacaklarına inandığını ifade etti.
Pazar günü Eyüpspor ile Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynayacağı sezonun açılış maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Taner Öcal yönetiminde sürdüren Kırşehir Belediyespor’un Başkanı Osman Uçar, “Kurduğumuz kadro ile bu ligte başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Tabi yeni bir takım kurduğumuz için futbolcu kardeşlerimin birbirlerini tanıması için belli bir sürenin geçmesi gerekiyor. Teknik heyetimiz bunu ortadan kaldırmak için yoğun çaba harcıyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında takımımızın ortaya koyduğu performans bizle büyük umut verdi. İnşallah Pazar günü ligin ilk maçında Eyüpspor karşısında iyi bir sonuçla döner ve lige güazel bir başlangıç yaparız” diye konuştu.
Yeşil-beyazlılar, deplasmanda Eyüpspor’u yenerek sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yaparken, Teknik Direktör Taner Öcal, sezon hazırlık sürecini en iyi şekilde geçirdiklerini ifade ederken, genel olarak yeni sezona hazır olduklarını söyledi.
Pazar günü Eyüpspor deplasmanda oynayacakları maçı kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Taner Öcal, “Gerek Kırşehir’de, gerekse Bolu’da yaptığımız çalışmalarla ligin ilk yarısına en iyi şekilde hazırlandık. Bolu kampının ilk ayağını sorunsuz bir şekilde tamamladık. Şimdi Eyüpspor maçının hazırlık haftasına girdik. Bu süreci de en iyi şekilde tamamlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefi belli olan bir takımız ve sezonun ilk yarısı çok zor geçeceğini biliyoruz. Bu nedenle iyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Yapacağımız tüm çalışmalar galibiyet üzerine olacak. Tek hedefimiz de bu ve bunu da başarmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. 2. Lig’in yeni ekibi olarak, Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmek için yeni baştan bir takım kurduk ve bunu da büyük ölçüde başardık. Yeni baştan kurulan bir takımın elbette bir uyum sorunu olacaktır. Çünkü futbolcularımız birbirlerini tanımaları için belli bir zamana ve birlikte çalışmaya ihtiyaçları var. Ben her zaman onların yanındayım. Onların birbirleriyle kaynaştırmaya ve tanımalarına yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunun için çok çalışmak ve futbolcularımızın birbirlerini tanımalarına zemin hazırlamak zorundayız. 24 kişilik kadromuzda şu an her şey yolunda gidiyor. Başarılı olmaktan ve Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmekten başka bir hedefimiz ve düşüncemiz yok. Bolu kampında çalışmalarımızı sürdürürken, buraya kamp için gelen takımlarla da birkaç hazırlık maçı yaptık. Şu anda takımımızın ciddi bir sorunu yok. Transfer çalışmalarımızı kadro ve mevkileri göre büyük oranda tamamladık. Eğer eksiğimiz olursa bu konuda yöneticilerimizle gerekli çalışmalarımızı yaparız. Belki gelecek vaad eden genç futbolcuları da kadromuza alabiliriz. “Kırşehir’imizin adını başarıyla temsil edip, taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım olmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu nedenle görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere güvenen ve buraya getiren gerek yönetimimize, gerekse bu ili yönetenlere karşı mahcup olmamanın çabasındayız. Lige kadar eksiklerimizi gidererek hem bu ligte kalıcı olacağız, hem de daha üst liglere çıkmanın çabası içinde olacağız. Tabi bu konuda taraftarlarımızın da desteğini her zaman arkamızda görmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olursak yeni kurduğumuz bu takımın lig büyük ses getireceğini ve Kırşehir’in adını başarıyla duyuracağına herkesin inanmasını istiyorum.”
(HABER: SALİH GÜNER)