Koronavirüs nedeniyle geçen sezon tamamlanamadan bitirilen TFF 2. Lig maçları hafta sonunda başlıyor. Yeşil-beyazlı ekibim Pazar günü deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacak

LİG BAŞLIYOR, HAYDİ HAYIRLISI…

Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 2.Lig’de geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda temsilcimiz Kırşehir Belediyespor 20 takımlı Kırmızı Grupta mücadele edecek. Pazar günü Manisa temsilcisi Turgutluspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor’urn yarın bu ile hareket etmesi bekleniyor.
Turgutluspor ile lige başlayacak olan Kırşehir Belediyespor kulübü Başkanı Mustafa Bulut, hedefi olan bir takım kurduklarını belirterek, “Pandeminin bütün zorluklarına ve imkansızlıklarına rağmen güçlü bir kadro kurduğumuz inancındayız. Hedefimiz bu sezon da Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte Kırşehir'de herkesten maddi ve manevi destek bekliyoruz. Biz yeni yönetim olarak ince eleyip sık dokuyarak, maddi gücümüz oranında, kaliteli bir kadro kurduğumuz inancındayız. İnşallah yeni kurduğumuz takımımız bizlerin güvenini boşa çıkartmayacaktır” diye konuştu.
Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, “Sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız geçen yılın 3. Lig şampiyonu Turgutluspor’un gücünü biliyoruz. Onlar da yeni bir kadro ile lige başlayacaklar. Biz de yeni baştan bir takım kurduk. Bu nedenle kurulan bir takımın elbette bir uyum sorunu olacaktır. Çünkü futbolcularımız birbirlerini tanımaları için belli bir zamana ve birlikte çalışmaya ihtiyaçları var. Hedefi belli olan bir takımız ve sezonun ilk yarısının çok zor geçeceğini de biliyoruz. Bu nedenle iyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Yapacağımız tüm çalışmalar galibiyet üzerine olacak. Tek hedefimiz de bu ve bunu da başarmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İyi bir kadro oluşturmak için yönetimle birlikte gece-gündüz çalıştıklarını da ifade eden Gürses Kılıç,” Hem kulübün hem de ülkemizin yaşamış olduğu bu sıkıntılı süreçte elimizden geldiği kadar maliyeti düşük futbolculara yönelmeye ve yeni bir yapı kurmaya çalıştık. Bunu da büyük ölçüde başardığımızın inancındayım. Başarılı olmaktan ve Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmekten başka bir hedefimiz ve düşüncemiz yok. Kırşehir’imizin adını başarıyla temsil edip, taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım olmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu nedenle görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere güvenen ve buraya getiren gerek yönetimimize, gerekse bu ili yönetenlere karşı mahcup olmamanın çabasındayız. Lige kadar eksiklerimizi gidererek hem bu ligte kalıcı olacağız, hem de daha üst liglere çıkmanın çabası içinde olacağız” diye konuştu.
Geçtiğimiz sezon birkaç takım dışında grupların hemen hemen aynı olması gözden kaçmadı. Yeşil-beyazlı ekibimiz geçtiğimiz yıl, Bayburt İl Özel İdarespor, Bodrumspor, Elazığspor, Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Kastamonuspor, Kardemir Karabükspor, Sakaryaspor, Sivas Belediyespor ve Vanspor ile aynı grupta 1’inci Lige çıkma mücadelesi vermişti.
Kırşehir Belediyespor bu saydığımız takımlar dışında bu sezon lige yeni katılan 1922 Konyaspor, Başkent Akademispor, Karacabeyspor, Kırklarelispor, Pazarspor, Pendikspor, Serik Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu ve Turgutluspor ile ilk defa karşılaşıp 1’inci Lige çıkma mücadelesi içinde yer alacak.
Yeni sezonda Misli.Com sponsorluğunda oynanacak 2. Ligde 2020-2021 futbol sezonu için geri sayım başladı. İki grupta 39 takımın mücadele edeceği ligde ilk hafta maçları 20 Eylül Pazar günü oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan fikstüre göre temsilcimiz Kırşehir Belediyespor son 2 sezon olduğu gibi bu sezonda deplasmanda merhaba diyecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Pazar günü deplasmanda ligin yeni ekiplerinden olan Turgutluspor’la karşı karşıya gelecek. Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
Turgutluspor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşma dışında TFF Misli.com 2.Lig Kırmızı grupta haftanın diğer karşılaşmaları ise şu şekilde:
1922 Konyaspor-Sakaryaspor A.Ş. (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı/15:30), Tarsus İdmanyurdu-Vanspor Futbol Kulübü (Tarsus İlçe Stadı/15:30), Eyüpspor-Pazarspor (Eyüp Stadı/16:00), Kırklarelispor-Sivas Belediyespor (Kırklareli Atatürk Stadı/16:00), Bayburt Özel İdarespor-Elazığspor (Bayburt Genç Osman Stadı/15:00), Etimesgut Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı(15:30), (Serik Belediyespor-Pendikspor Serik İsmail Ogan Stadyumu/15:30), Kardemir Karabükspor-Başkent Akademi FK (DR.Necmettin Şeyhoğlu Stadı/15:30), GMG Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor A.Ş. (Kastamonu Gazi Stadı/15:30).
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ
1.HAFTA, 20 EYLÜL PAZAR: Turgutluspor-Kırşehir Belediyespor (Turgutlu 7 Eylül Stadyumu/16.00)
2.HAFTA, 26 EYLÜL CUMARTESİ: Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (Ahi Stadyumu/15.30)
3.HAFTA, 4 EKİM PAZAR: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor (Kastamonu Gazi Stadı/15.00)
4.HAFTA, 10 EKİM CUMARTESİ: Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor (Ahi Stadyumu/15.00)
5.HAFTA, 14 EKİM ÇARŞAMBA: Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor (Eyüp Stadı/15.30)
6.HAFTA, 18 EKİM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurduspor (Ahi Stadyumu/14.30),
7.HAFTA, 24 EKİM CUMARTESİ: Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor (Kırklareli Atatürk Stadı/15.00)
8.HAFTA, 1 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Vanspor (Ahi Stadyumu/13.30)
9.HAFTA, 7 KASIM CUMARTESİ: Pazarspor-Kırşehir Belediyespor (Pazar İlçe Stadı/13.00),
10.HAFTA, 11 KASIM ÇARŞAMBA: Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor (Ahi Stadyumu/13.30)
11.HAFTA, 15 KASIM PAZAR: Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadyumu/13.30),
12.HAFTA, 22 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (Ahi Stadyumu/13.30)
13.HAFTA 29 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor (Ahi Stadyumu/13.30),
14.HAFTA 9 ARALIK CUMARTESİ: Başkent Akademispor-Kırşehir Belediyespor (TCDD Ankara Demirspor Stadı/13.30)
15.HAFTA 9 ARALIK ÇARŞAMBA: Kırşehir Belediyespor-Pendikspor (Ahi Stadyumu/13.30),
16.HAFTA 13 ARALIK PAZAR: Elazığspor-Kırşehir Belediyespor (Stadyum belli değil/13.00),
17.HAFTA 20 ARALIK PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor (Ahi Stadyumu/13.30)
18.HAFTA 26 ARALIK CUMARTESİ: Serik Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Serik İsmail Oğan Stadyumu/13.30)
19.HAFTA 3 OCAK 2021 PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Kardemir Karabükspor (Ahi Stadyumu/13.30) (Haber: SALİH GÜNER)

Maçın hakemi Elazığ Bölgesi’nden
Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Turgutluspor maçını yönetecek hakem triyosu açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig’de heyecan bu hafta başlıyor. Kırşehir Belediyespor sezonu deplasmanda Turgutluspor karşısında açacak. Geçtiğimiz sezon Antalya’da Play-Off’lar sonucunda Erokspor’u yenerek 2.Lige yükselen Turgutluspor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki maç Pazar günü saat 16.00’da Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynanacak.
Zorlu karşılaşmayı yönetecek hakem triyosu açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre 20 Eylül 2020 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan maçı Elazığ bölgesinden Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek. Timuroğlu’nun zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise yine Elazığ bölgesinden Adnan Akbulut, Ahmet Bingöl yapacak. Mücadelede 4’üncü hakem olarak ta Diyarbakır bölgesinden Abdurrahman Haymana görev yapacak.
Diğer yandan maçın gözlemciliğini Halil İbrahim Süslü, karşılaşmanın temsilciğini ise Tuğbay İnan yapacak.

Turgutluspor sil baştan yeni bir kadro ile 2. Lig’te…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu kendi sahasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Turrgutluspor, Antalya’da Play-Off’ta şampiyon olup 2.Lige çıkan kadro yavaş yavaş dağılmaya başladı. Kırmızı-beyazlılar geçen sezon şampiyon kadroda yer alan 2 futbolcuyla daha yollar ayrıldı.
Manisa temsilcisi 3. Lig'deki Play-Off şampiyonluğunun önemli isimlerinden olan Hayrullah ve Abdülkadir'le vedalaştı.
Abdulkadir Akyıldız ile Kırşehir Belediyespor anlaşırken, daha önce geçen sezonki şampiyon kadrodan teknik direktör Cüneyt Biçer ve futbolcular Onur Garip, Ergun Cengiz, Özcan, Necmi, Cuma, Oğuzhan, Sezer, Yiğit, Doğan Çamlı, Kadir Yazıcı ve Kadir Torbacı ile yollarını ayırdı.