Kırşehir Belediyespor, Pazar Günü Ankara Aktepe Stadı'nda saat 15.00'te Altındağ’la karşılaşacak

LİDER ZOR VİRAJDA

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeşil-beyazlı ekibimizin taraftarları içtin sınırsız otobüs tahsis etti…

TFF 3.Lig 2.Grup 28’inci hafta maçında temsilcimiz lider Kırşehir Belediyespor, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden olan Altındağ Belediyespor Pazar Günü Ankara’da karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç saat 15.00’te başlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 2.Grupta Lider durumda bulunan Kırşehir Belediyespor'un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Altındağ Belediyespor maçı için Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Başkent deplasmanı için taraftarlara sınırsız otobüs tahsis etti. Pazar Günü sabahı yüzlerce taraftar Ankara’ya giderek bu önemli maçta yeşil-beyazlı ekibimiz yalnız bırakmayacak.
Altındağ Belediyespor-Kırşehir Belediyespor maçını Kastamonu bölgesi hakemlerinden Hakan Ülker yönetecek. Yardımcılıklarını ise Birkan Çanakcıoğlu, Hasan Cebeci ve Fatih Tokail yapacak.
Bu önemli maç öncesi Vali İbrahim Akın yeşil-beyazlı ekibimize bir akşam yemeği vererek, moral verdi ve futbolculardan galibiyet sözü aldı.
Kırşehir Belediyespor’un kalan maçları kazanarak sezonu şampiyon tamamlayacağına inandıklarını belirten Vali İbrahim Akın, “3. Ligde grubunda lider durumunda olan takımımıza her türlü desteği vermekteyiz. Bugün de sezonun son haftalarına girerken sizlerle bir arada olmak, moral vermek istedik. Önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor ile önemli bir maç oynayacaksınız. Bu maçı ve kalan diğer maçları kazanacağınıza eminiz. Kırşehirli taraftarlarımız da sizleri centilmence desteklemeye devam edecektir. Bu vesileyle, hepinize başarılar diliyor, sezonu şampiyon tamamlayarak bir üst lige çıkacağınıza inanıyorum.”
Kulüp Başkanı Veli Şahin yeşil-beyazlı ekibimizin bu sezon önemli başarılara imza attığını ve aldığı sonuçlarla grubunda lider bulunduğunu, hedeflerinin ligi lider olarak tamamlayan 2. Lig’e yükselmek olduğunu ifade etti.
Pazar Günü Ankara’da oynanacak maçta Ankara’daki Kırşehirlilerin de takımlarına destek vereceklerine inandığını belirten Başkan Veli Şahin, Kırşehir’den gidecek taraftalar için de otobüs tahsis edildiğini, hedeflerinin bu önemli maçtan üç puan olduğunu söyledi.
Ligde geçtiğimiz hafta Düzcespor karşısında 2-0 geriye düşerek maçı son dakikaya kadar bırakmayan ve mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrılarak 3 puan alacağı maçta 1 puan a razı olan Kırşehir Belediyespor deplasmandaki kazanamama hasretini 4’e çıkardı. Yeşil-beyazlılar, deplasmandaki en son galibiyetini Adıyamanspor’u 3-1’lik skorla yenerek elde etmişti.
Bu hafta konuk olacağı Altındağ Belediyespor ligdeki inişli-çıkışlı grafiği ile dikkat çekiyor. Başkent’in mavi-beyazlı ekibi bu sezon evinde oynadığı 14 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu 14 karşılaşmada attığı 22 gole karşılık kalesinde ise 11 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “Biz şuan üç puan öndeyiz. Sezonu 4 Mayıs’ta zirvede bitirmek istiyoruz. İnşallah bundan sonrası da devam eder. İç sahada 3 maçımız, dış saha da dört maçımız var. İstatistiklere bakıldığında İç saha performansımız çok iyi, dış saha da ise aynı grafiği gerçekten sergileyemedik. Hedef takımlara yönelik karşı takım kim olursa olsun iyi motive oluyoruz. Bazen taraftarın, yönetimin çok fazla desteklemesine ihtiyaç olmadan da özellikle alt liglerdeki oyuncular kendilerini ispatlama adına çok iyi konsantre olarak maçlara hazırlanıyorlar. İşte biz bunun zorluğunu yaşıyoruz. Çünkü grupta en fazla liderlik koltuğunda oturan takım biziz. Hedefimiz bu saatten sonra zirvede kalıp ligi zirve de bitirmek. Bizim taraftarlarımız Kırşehir’e gelen her takımın yönetici, futbolcusu ve taraftarlarına iyi davrandılar, maç sonucu skor ne olursa olsun taraftarlar dostça ayrıldılar. Ben Kırşehir’e sezon başında geldim. Grupta hemen hemen her takımla bizim taraftarlarımız özellikle bize maça gelen yöneticilere, taraftarlara ve futbolculara çok iyi davrandılar. Hepsini misafir ettiler. Sanırım bir maçta bir gerginlik oldu. O da ilk maçta yaşanan olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. Ben gururla keyifle takip ediyorum. Şehre gelen her taraftar kendi atkısıyla geziyor. Birlikte kahvaltı yapıyorlar. Maç içinde iki takım taraftarı da kendi takımlarının kazanması için tezahürat yapıyorlar. Maç sonunda sonuç ne olursa olsun el ele kol kola birbirlerini selamlıyorlar ve uğurluyorlar. Artık her maçımızın bir final havası içinde geçeceğini biliyoruz. Bunun için de Altındağ maçının da bu havayla geçeceğini düşünüyoruz. Kırşehir ve Ankara’daki taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Şimdiden bu önemli maçta onikinci adamı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor, Ankara deplasmanında Altındağ Belediyespor’la karşı karşıya gelirken, yeşil-beyazlı ekibimizi yakından ilgilendiren maçta Esenler Erokspor, takipçisi Kızılcabölükspor’la deplasmanda mücadele edecek.
Gruptaki diğer maçların programı şöyle:
Çatalcaspor-Elaziz Belediyespor, Yeni Orduspor-Sultanbeyli Belediyespor, Osmaniyespor-Alibeyköyspor, Adıyamanspor-Düzcespor, Ofspor-Kemerspor, Pazarspor-Karşıyaka, Bergama Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor. (Haber: Salih GÜNER)