Yeşil-beyazlı ekibimiz 1,5 yıl sonra taraftarına kavuşuyor. Takipçisi Amedspor’u Pazar günü Ahi Stadı’nda ağırlıyor  

LİDER KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’DA HEDEF GALİBİYET!.. 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta ikihnci hafta maçları Pazar günü 8 maçla devam edecek. Lige fırtına gibi girerek deplasmanda Pazarspor’u 3-0 yenerek ilk haftada liderlik koltuğuna oturan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde takipçisi Amedspor’la karşı karşıya gelecek. 
Kırşehir Belediyespor ile Amedspor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 16.00’da Ahi Stadyumunda oynanacak. Ahi Stadyumunda oynanacak Amedspor maç bilet fiyatları şeref tribünün sağı-solu, maraton tribünü 20 TL, kale arkası ise 10 TL olarak belirlendi.
Pazarspor’u Can, Hakan ve Tugay’ın golleriyle 3-0’lık net bir skorla yenen Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Amedspor’u taraftarlarının önünde yenip eli boş göndermek istediklerini açıkladı. 
Pazarspor maçının ardından Ahi Stadı’nda konuk edecekleri Amedspor maçına bütün yeşil-beyazlı taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirten Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, “Lige galibiyetle başladığımız için elbette sevinçli ve mutluyuz. Daha ligin başındayız. Pazarspor maçı gerçekten bizim adımıza çok zor bir maçtı. İsteyen ve galibiyeti arzulayan taraf bizdik ve 3 puanla dönmenin mutluğunu yaşadık. Pazarspor maçının ardından artık daha da zorlu bir maç olan Amedspor’u konuk edeceğiz. Bu mücadeleye kazanıp iyi sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyoruz. Bu maçın önemini kavrayan futbolcularımız izin kullanmak istemediler. Bu maçta taraftarımıza da gerçekten büyük iş düşüyor. Sadece kendi takımlarına destek versinler. Onları mahcup etmeyeceğiz. Şimdiden maçta 90 dakika boyunca takımımızı desteleyecek taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, uzun bir aradan sonra ilk kez Ahi Stadı’nda taraftarlarının önüne çıkacaklarını belirterek, galibiyetten başka bir hedeflerinin bulunmadığını açıkladı.
Bütün taraftarları bu önemli maça davet eden Başkan Bulut, provokasyonlara karşı da herkesi uyardı ve sporun kostluk ve kardeşlik olduğuna dikkat çekti. 
Kırşehir’deki bütün taraftarların sporun; sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan hareket edeceğine inandığına ifade eden Başkan Bulut yaptığı açıklamada; “Sevgili Kırşehir Belediyespor taraftarları, bilindiği üzere hafta sonu net bir skorla deplasmandan 3 puan ile ayrıldık takımımız lige güzel bir başlangıç yaptı. Teknik ekibi ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bilindiği üzere zorlu ve uzun bir maraton olan ligde yolumuza devam ediyoruz. Bu vesile ile Pazar günü kendi sahamızda Amedspor ile karşı karşıya geleceğiz. Pandemi nedeniyle de ayrı kaldığımız sizlerle yani futbolun olmazsa olmazı taraftarımızla bu hafta buluşuyoruz. Bizler Ülkemizin futbol elçileriz. Bir anlamda aynı kilimin desenleriyiz. Pazar günü Amedspor ile karşılaşacağız. Şuan orada geçen sezon Yarı Final oynadığımız emekleri çok olan 2 eski futbolcumuzda Mehmet Alaaddinoğlu ve Üstün Bilgi oynamakta. Spor kardeşlik ve dostluk olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum. Statların açılması ile birlikle provokatörlük yapmak isteyen ve bizleri ayrıştırmaya çalışanlar olabilir bu tür üşünce içerisinde olanlara karşı dikkatli olmamız lazım. Misafir edeceğimiz Amedspor Yöneticilerini, oyuncularını ve teknik heyetini Şehrimize yakışır şekilde karşılayıp ağırlayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan da güzel bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu uzun ve zorlu maratonda sizlerle çok ihtiyacımız var sporun; sevgi barış dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan hareket edeceğimizi düşünüyor herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.
Yeşil-beyazlı ekibimizin basın Sözcüsü Battal Çelik te, lige 3 puanla başladıklarını, ancak Amedspor’u yenerek haftayı kayıpsız geçmek istediklerini açıkladı. 
Battal Çelik, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: 
“İlk maçımızda deplasmanda Pazarspor’u net bir skor ile 3-0 yendik ve lige 3 puan ile başladık. Takımımız ile ilgili olarak ligler başlamadan çeşitli söylemler, eleştiriler ve yorumlar yapıldı. Hepsine saygımız sonsuz, elbette ki eleştiriler yorumlar olacak. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim, takımı hiç izlememiş, oyuncular hakkında gerçek anlamda bilgi sahibi olamayan ömrü hayatında bırakın ayağını eline hiç futbol topu almamış olan bazı insanlarında bu takım hakkında yorum yapıyor olmaları çok ilginç…! Alınan oyuncuların ne zorluklar ile ve kaç kişi tarafından inceleyerek nasıl alındığını çoğu taraftar ve yorum yapan kişiler bilmiyor. Olsun bizim o yorumları yapanlara da saygımız sonsuz. Takımımızı geçen yıl ile asla kıyas etmeyeceğim buna taraftarlarımız karar verecek. Ancak bunun içinde bir 5-6 maç sonra bakıp karar vermeliler. Pazarspor maçından ötürü teknik ekibimizi ve takım oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum. Bu hafta Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Amedspor maçı bu anlamda çok daha önem kazanmış oldu. Lige 3 puanla başlamak süper hele ki deplasmanda, bunu taçlandıracak olanda bu Pazar oynayacağımız Amedspor maçını da güzel bir oyun ile kazanıp 3 puan almak olacaktır. Amedspor da bildiğiniz gibi Mehmet Alaaddinoğlu ve Üstün Bilgi oynuyor. Ayrıca bir dönem bizde de forma giyen Bursaspor’dan Çağatay Yılmaz’ı da kadrolarına kattılar. İlk maçlarında benim bu yıl Beyaz Grup’ta play-of şansı gösterdiğim takımlardan biri olan Uşakspor’u 3-1 yendiler. Dikkat edilmesi gereken ligin yeni ekiplerinden bir takım. Genç dinamik bir takımımız var, her maça kazanmak için çıkan ve mücadele eden bir ekibiz. Bu yüzden bu maçı da ben kazanacağımıza inanıyorum. Lig uzun soluklu bir maraton bu yüzden ilk haftaları kayıpsız atlatmamız gelecek haftalar adına çok iyi olacaktır. Taraftarlarımızdan takımımızı şehrimize yakışır şekilde desteklemelerini maç bitimine kadar hiç susmamalarını bekliyorum. 
Uşakspor ve Karacabey Bld.Spor’un haftayı bay geçerken, Kırşehir Belediyespor, Pazar günü Ahi Stadı’nda Amedspor’la karşı karşıya gelecek. Grubumuzda oynanacak diğer maçların programı ise şöyle: Ankara Demirspor-Kırklarelispor, Pendikspor-Zonguldakspor, Nazilli Bld.Spor-Pazarspor, Tarsus İ.Y.-Erzincanspor, Ispartaspor-1922 Konyaspor, Ekişehirspor-Şanlıurfaspor, Akhisarspor-Bucaspor (HABER: SALİH GÜNER)