Haftayı mağlubiyetle kapatan Kırşehir Belediyespor şampiyonluk yolunda güçlü rakibi Van Büyükşehir Belediyespor’a galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar için hayati maçı TRT KURDİ canlı olarak yayınlayacak…

LİDER HAYATİ MAÇA ÇIKIYOR

TÜRKİYE Futbol Federasyonu 3.Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren, topladığı 39 puanla liderliğini sürdüren Kırşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da Ahi Stadyumunda Doğu Anadolu temsilcisi olan ve grubumuzda şampiyonluk hesapları yapan Van Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Bu önemli maç TRT KURDİ TV’den de canlı olarak yayınlanacak.
Yeşil-beyazlılar taraftarlarının desteğini arkasına alarak Van Büyükşehir Belediyespor’u eli boş göndererek Ahi Stadyumunda bir zafere daha imza atmanın hesaplarını yapıyor. Haftayı Elaziz deplasmanında aldığı 2-0'lık şok yenilgi ile kapatan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da Ahi Stadı’nda karşılaşacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde yoğun şekilde sürdürüyor.
2-0'lık Elaziz Belediyespor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve çok üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, futbolcularıyla sık sık toplantılar yaparak, Elaziz Belediyespor maçındaki eksiklikleri anlatıyor ve futbolcularnını bu yenilgiyi unutup, Van Büyükşehir Belediyespor maçını alarak kendilerini affettirmelerini istiyor.
Ligin önemli maçlarından birini Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacaklarını ve kazanmak zorunda olduklarını belirten Dinçel, Elaziz Belediyespor maçından beklemedikleri bir skorla ayrıldıklarını, ancak hedeflerine ulaşmak için Van maçını kazanmak zorunda olduklarının ifade etti.
Dinçel, “Elaziz maçını artılarıyla eksikleriyle geride bıraktık. Artık önümüzde çok önemli bir Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması var. Van maçı kazanmak için her türlü çalışmayı yapıyoruz. İnşallah haftayı galibiyetle kapatarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleriz. Bunun için hafta başından bu yana yoğun bir çalışma içindeyiz. İnşallah onikinci adamımızın desteğiyle maçı kazanmak için sahada varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Şimdiden bu önemli maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Haftayı kendi sahasında aldığı beraberlikle kapatan Van Büyükşehir Belediyespor’un da Kırşehir maçı öncesi adeta sıkıyönetim ilan ettiği ve üç puan için Kırşehir’e geleceği bildirildi.
DERBİ MAÇ TRT KURDİ’DE
Öte yandan Pazar günü Ahi Stadı’nda oynanacak Kırşehir Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor maçını TRT KURDRİ TV’den canlı olarak yayınlanacağı bildirildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup 22. hafta karşılaşmaları cumartesi ve pazar günü oynanacak maçlarla devam edecek. Gruptaki tüm takımları ilgilendiren haftanın en kritik karşılaşmasında lider Kırşehir Belediyespor, 5 puan gerisindeki 4. sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlıyor. 17 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Kırşehir Ahi Stadyumunda başlayacak olan karşılaşma, Kürtçe ve Türkçe anlatım seçeneği ile TRT Kurdi tarafından naklen yayınlanacak.
Her iki takım taraftarları ise, söz konusu maçın canlı olarak yayınlanmasının kendileri için çok sevindirici olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
21. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Elaziz Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 2-0, Çatalcaspor-Ofspor: 0-0, Karşıyaka SK. Alibeyköyspor: 0-0, Adıyamanspor-Kızılcabölükspor: 1-1, Van Büyükşehir Belediyespor-Esenler Erokspor: 0-0, Yeni Orduspor-Osmaniyespor: 1-1, Bergama Belediyespor-Pazarspor: 0-2, Düzcespor-Kemerspor: 1-1, Sultanbeyli Belediyespor-Altındağ Belediyespor: 0-0
22. HAFTANIN MAÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor, Altındağ Belediyespor-Elaziz Belediyespor, Bergama Belediyespor-Düzcespor, Osmaniyespor-Adıyamanspor
Ofspor-Yeni Orduspor, Pazarspor-Çatalcaspor, Kızılcabölükspor-Sultanbeyli Belediyespor, Alibeyköyspor-Kemerspor, Esenler Erokspor-Karşıyaka. HABER: SALİH GÜNER

Maçın hakemi Cihan Ataş



Pazar günü Ahi Stadı'nda oynanacak ve grubumuzun derbi maçı olarak değerlendirilen Kırşehir Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor maçını İstanbul bölgesi B klasman hakemlerinden Cihan Ataş yönetecek.
İki yıl önce Bölgesel Amatör Lig'te oynayan kırşehir Belediyespor'un Altındağ Belediyespor maçını yöneten Cihan Ataş, Pazar günü Van Büyükşehir belediyespor maçı öncesi Kırşehir'e gelecek.
Bu sezon 2. Lig'te pek çok maçı yöneten İstanbul bölgesi B klasman hakemlerinden Cihan Ataş, Pazar günü saat 13.30'da Ahi Stadı'nda oynanacak Kırşehir Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor maçında orta hakem görev yapacak. Yardımcılıklarını ise Yakup Bulut, Vedat Hoşnam yapacak. Batuhan Bayar da dördüncü hakem olarak görev yapacak. HABER: SALİH GÜNER