Yeşil-Beyazlılar, yine deplasmanda.bu kez rakip Altındağ Belediyespo’la karşı karşıya gelecek.

LİDER ANKARA’YA 3 PUAN İÇİN GİDİYOR

TFF 3.Lig 2.Grup 28’inci hafta maçında temsilcimiz lider Kırşehir Belediyespor, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden olan Altındağ Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ankara Aktepe Stadı’ndaki karşılaşma Pazar günü saat 15.00’te oynanacak.
Ligde geçtiğimiz hafta Düzcespor karşısında 2-0 geriye düşerek maçı son dakikaya kadar bırakmayan ve mücadeleden 2-2’lik eşitlikle ayrılarak 3 puan alacağı maçta 1 puan a razı olan Kırşehir Belediyespor deplasmandaki kazanamama hasretini 4’e çıkardı. Yeşil-beyazlılar, deplasmandaki en son galibiyetini Adıyamanspor’u 3-1’lik skorla yenerek elde etmişti.
Bu hafta konuk olacağı Altındağ Belediyespor ligdeki inişli-çıkışlı grafiği ile dikkat çekiyor. Başkent’in mavi-beyazlı ekibi bu sezon evinde oynadığı 14 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu 14 karşılaşmada attığı 22 gole karşılık kalesinde ise 11 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, “Biz şuan üç puan öndeyiz. Sezonu 4 Mayıs’ta zirvede bitirmek istiyoruz. İnşallah bundan sonrası da devam eder. İç sahada 3 maçımız, dış saha da dört maçımız var. İstatistiklere bakıldığında İç saha performansımız çok iyi, dış saha da ise aynı grafiği gerçekten sergileyemedik. Hedef takımlara yönelik karşı takım kim olursa olsun iyi motive oluyoruz. Bazen taraftarın, yönetimin çok fazla desteklemesine ihtiyaç olmadan da özellikle alt liglerdeki oyuncular kendilerini ispatlama adına çok iyi konsantre olarak maçlara hazırlanıyorlar. İşte biz bunun zorluğunu yaşıyoruz. Çünkü grupta en fazla liderlik koltuğunda oturan takım biziz. Hedefimiz bu saatten sonra zirvede kalıp ligi zirve de bitirmek. Bizim taraftarlarımız Kırşehir’e gelen her takımın yönetici, futbolcusu ve taraftarlarına iyi davrandılar, maç sonucu skor ne olursa olsun taraftarlar dostça ayrıldılar. Ben Kırşehir’e sezon başında geldim. Grupta hemen hemen her takımla bizim taraftarlarımız özellikle bize maça gelen yöneticilere, taraftarlara ve futbolculara çok iyi davrandılar. Hepsini misafir ettiler. Sanırım bir maçta bir gerginlik oldu. O da ilk maçta yaşanan olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. Ben gururla keyifle takip ediyorum. Şehre gelen her taraftar kendi atkısıyla geziyor. Birlikte kahvaltı yapıyorlar. Maç içinde iki takım taraftarı da kendi takımlarının kazanması için tezahürat yapıyorlar. Maç sonunda sonuç ne olursa olsun el ele kol kola birbirlerini selamlıyorlar ve uğurluyorlar. Artık her maçımızın bir final havası içinde geçeceğini biliyoruz. Bunun için de Altındağ maçının da bu havayla geçeceğini düşünüyoruz. Kırşehir ve Ankara’daki taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Şimdiden bu önemli maçta onikinci adamı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
27. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Düzcespor-Kırşehir Belediyespor: 2-2, Esenler Erokspor-Altındağ Belediyespor: 0-0, Karşıyaka-Ofspor: 1-0, Sultanbeyli Belediyespor-Çatalcaspor: 0-1, Elaziz Belediyespor-Bergama Belediyespor: 4-1, Adıyamanspor-Yeni Orduspor: 1-3, Van Büyükşehir Belediyespor-Pazarspor: 0-1, Alibeyköyspor-Kızılcabölükspor: 1-0, Kemerspor-Osmaniyespor: 2-0
28. HAFTANIN MAÇLARI: Altındağ Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Çatalcaspor-Elaziz Belediyespor, Yeni Orduspor-Sultanbeyli Belediyespor, Osmaniyespor-Alibeyköyspor, Adıyamanspor-Düzcespor, Ofspor-Kemerspor, Pazarspor-Karşıyaka, Kızılcabölükspor-Esenler Erokspor, Bergama Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor. (Haber: Salih GÜNER)