Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörlüğüne getiren Gürses Kılıç, trahnsfer politikalarını ortaya koydu:

“Kulübüzün şartlarına uyan, takımımıza katkı sağlayacak futbolcuları transfer edeceğiz”

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörlüğüne getiren Gürses Kılıç, Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde yapılan imza töreninin ardından yaptığı açıklamada hedefleri olan güzel bir camiaya geldiğini söyledi.
Son olarak Tuzlaspor’da çalışan ve geçtiğimiz gün Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan tecrübeli teknik adam Gürses Kılıç, Kırşehir Belediyespor hedefleri olan İç Anadolu bölgesinin güzide ekiplerinden biri. Burada başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum açıklamasında bulundu.
Hedefleri doğrultusunda başarı çıtasını yükseltmek için Kırşehir Belediyespor’un kendisi için tam aradığı bir kulüp olduğunu söyleyen Gürses Kılıç, “Kırşehir Belediyespor son 2 sezonu şampiyonlukla bitirmiş, geçtiğimiz sezonu da Play-Off’un arkasında 6’ncı sırada tamamlamış bir kulüp. Ben Türkiye liglerinde pek çok takımda teknik direktör olarak görev yaptım. Bu sezon da Kırşehir Belediyespor’da görev yapacağım. Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte koşan, mücadele eden bir takım kurup, Kırşehir’i bu ligte en iyi şekilde mücadele etmesi için çalışacağız. Bizim önceliğimiz transfer edeceğimiz futbolcuların genç ve yetenekli olmasıdır. 23-27 yaşları önceliğimiz olacak. Elbette iki-üç tane de 30-31 yaşlarında tecrübesiyle ağabeylik yapacak futbol olabilir. Bütün bunları bizim ve yönetimimizle oluşturacağımız havuz içinde değerlendirip, transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Bizim şu futbolcu, ya da bu futbolcu olacak diye bir talebimiz olmayacak. Biz yönetimle birlikte oturacağız, çalışacağız, kulübün şartlarına uyan, takımımıza katkı sağlayacak futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. İnşallah el birliği ile çok çalışarak Kırşehir’in ismini bu ligte başarıyla temsil edeceğiz. Belirlediğimiz program dahilinde transfer çalışmalarımızı tamamlayıp, lig hazırlıklarımıza başlayacağız. Kadromuzda görmek istediğimiz pek çok futbolcu ile görüşmelerimiz oldu. Onları Kırşehir’e davet ettik. Pazartesi gününden itibaren bu futbolcu kardeşlerimiz Kırşehir’e gelecek. Yönetim oturup, görüşecek ve anlaşma sağlanırsa mukavele imzalayıp, renklerimize bağlayacağız. Kadromuzu 26 futbolcu ile sınırlı tutmak istiyoruz. Seçmeler yapacağız ve altyapıya önem vereceğiz. Kırşehir’de çalışmalar yaptıktan sonra kampa gideceğiz” dedi.
GÜRSES KILIÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
25 Mart 1967 yılında Konya'ya dünyaya gelen Gürses Kılıç, 1990 yılında Karabükspor altyapısında futbola başladı. Ardından Zeytinburnuspor, Bakırköyspor, Gaziosmanpaşa ve Konyaspor formaları giyen Kılıç, 32 yaşında futbol hayatına nokta koydu.
Genç yaşta futbolu bırakan Gürses Kılıç, Zeytinburnu altyapısında antrenörlük hayatında başladı. Çorluspor, Türk Telekom, Ankaraspor, Gaziosmanpaşa, Karabükspor'da görev alan Kılıç, Zeytinburnuspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Kılıç ardından sırasıyla, Aydınspor, Telekom, Ofspor, Adıyamaspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayspor, Çorum Belediyespor ve Darıca GB'de ve son olarak Tuzlaspor’da görev aldı. (HABER: SALİH GÜNER)