Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un başarılı oyuncusu Kübra Tümer, ligi en yerde bitirmekte kararlı olduklarını açıkladı.

Türkiye Kupasında çekilen grup kuralarının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kübra,  “Grubumuzda gerçekten kendi kulvarlarında söz sahibi olmuş iddialı ekiplerle karşılaşacağız. Ligin ilk yarısında sergilediğimiz oyunu Türkiye kupası maçlarında da sergilemek istiyoruz. Bizler iyi bir takımız. Ligin ilk yarısında da bunu tüm spor kamuoyuna gösterdik. Şuan iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bu kamp döneminin verimliğini inşallah sahada alacağımız başarılı sonuçlarla taçlandırırız.

Genç bir kadroya sahip olmamıza rağmen karşımızdaki güçlü takımlarla başa baş bir mücadele örneği sergiledik. Gerçekten Süper Lige çıkmayı çok ama çok istiyoruz. Bunun içinde gece gündüzde çalışıyoruz ve çıkabileceğimizi düşünüyorum. Gerçekten bizleri 2’nci yarı zorluk derecesi üst düzey karşılaşmalar bekliyor olacak. Onun için ikinci yarıda kampımızı en iyi şekilde değerlendirip, 2’nci yarıya da güçlü dinamik bir şekilde başlamak istiyoruz. Bizler gerçekten çok iyi bir takımız. Her takımın olduğu gibi bizlerinden eksikleri var. Bu eksikleri de maçlar başlayana kadar hazır hale getireceğiz. Bu zor zamanımızda en büyük desteği taraftarlarımızdan bekliyoruz. Maçlar başlayınca onların desteğini yanımızda hissedip galibiyetleri almak ve sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Destek veren herkese de çok teşekkür ediyorum. İnşallah ligi hedeflediğimiz en iyi yerde bitireceğiz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)