Kırşehir FK Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, yeni sezon hazırlıklarını tamamladıklarını ve sezonluk kombine bilet bastırdıklarını ve en kısa sürede satışa çıkaracaklarını söyledi.
Başkan Çağatay Han Torun’un verdiği bilgiye göre, sezonluk kombine bilet 500 lira, vip kombine yani protokol tribünü bilet de 2 bin 500 liradan satışa sunulacak. Ayrıca Kırşehir FK Spor'un yeni sezonda giyeceği formalar da taraftarlara tanıtılacak. 
Başkan Torun, Kırşehirspor taraftarlarının kombine bileti alarak takıma maddi destek bulunabileceklerini de belirterek, “Taraftarlarımız kulübümüze maddi katkıda bulunmak isterlerse 1 sezonluk için 500 lira ödeyerek kombine bileti alabilirler. Maddi durumu iyi olan sanayici, işadamları, tüccar ve esnafımız da protokol tribününde sezonluk vip bileti olarak 2 bin 500 lira ödeyebilirler. Biz de buradan elde edeceğimiz kaynakları takımımızın maddi ihtiyaçlarını karşılamakta kullanacağız” dedi ve herkesi vip ve kombine bileti almaya davet etti. 
Bu arada Ankara Kızılcahamam’da 10 günlük kampı tamamlayarak Kırşehir’e dönen yeşil-beyazlı ekibimiz çalışmalarına ara vermeden Güneykent Tesisleri’nde sürdürmeye başladı. 
 Son olarak kadrosuna geçen sezon Kütahya Belediyespor ile Play-off oynayan santrafor Onur Garip ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Kırşehirspor Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, 27 Ağustos’ta başlayacak lige en iyi şekilde girmek için her türlü çalışmanın içinde olacaklarını ifade etti.
Kızılcahamam kampının oldukça verimli geçtiğini anlatan Teknik Direktör Özdoğan, lige en az soruna girmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüreceklerini söyledi. 
Kırşehir FK Spor, yeni sezon hazırlıklarını kapsamında 17 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Niğdespor, 21 Ağustos Pazar günü ise kendi sahasında Kırıkkalespor ile iki hazırlık maçı yaparak lige başlayacağı öğrenilirken, yeşil-beyazlı ekibimizin transfer çalışmalarının devam ettiği bazı futbolcularla görüşmeler yaptığı öğrenildi.
 (HABER: CUMHUR ASLAN)