Milletvekili Hacı Turan yine yapacağını yaptı, yeşil-beyazlı ekibimize sahip çıktı

Köfteci Yusuf’tan Kırşehir Belediyespor’a destek…   

Kırşehir’de faaliyet göstermeye başlayan, KÖFTECİ YUSUF-TURANLAR DİNLENME TESİSLERİ Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan’ın girişimleri sonucunda Kırşehir Belediyespor’a 100 bin liralık nakdi yardımda bulundu.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, maddi sıkıntı içinde olmasına rağmen bütün imkanlarını kullanarak TFF 2. Lig beyaz Grup’ta başarıyla Kırşehir’i temsil ettiklerini belirterek, böyle zor bir süreçten geçerken yeşil-beyazlı ekiplerine KÖFTECİ YUSUF-TURANLAR DİNLENME TESİSLERİ’nin 100 bin lira maddi yardımda bulunmasının çök anlamlı ve önemli olduğunu açıkladı.
Bu desteğin verilmesini sağlayan AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz  Kırşehirli Hacı Turan’a  öncelikle teşekkür etiklerini belirten Başkan Mustafa Bulut, “Sayın Milletvekilimiz Hacı Turan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kurumsal bir marka olan KÖFTECİ YUSUF’u şehrimize kazandırdığı için. Ayrıca takımımızın yanında olması da bizleri gururlandırmıştır. Kendilerine teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi.
Bu arada Kırşehirli hemşehrimiz Milletvekili Hacı Turan’ın yeşil-beyazlı ekibimize 100 bin liralık maddi kaynak sağlamasını öğrenen Kırşehir Belediyespor taraftarları teşekkür ederek, “Sayın vekilimiz yine yapacağını yaptı ve bir Kırşehirli olarak takımımıza maddi destek sağlayarak memleket sevdalısı olduğunu gösterdi. KÖFTECİ YUSUF-TURANLAR DİNLENME TESİSLERİ olarak verdikleri 100 bin liralık maddi destekten dolayı kendisine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.  (HABER: SALİH GÜNER)