Her yıl 1-10 Nisan’da kutlanan Polis Bayramı dolayısıyla Kırşehirspor taraftarlarından olan Haşim Satı ve Tribün Lideri Halil Kurt, Kırşehir Belediyespor, Mamak FK maçı öncesi görev yapan Polislerimize tatlı ikramında bulunarak günlerini kutladılar.
Kırşehir Belediyespor’un TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 33’üncü haftasında kendi sahasında Başkent temsilcisi Mamak FK’yı konuk etti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz mücadeleyi 1-0’lık skorla kazanarak 2’nci sıraya kadar yükseldi. 
Pazar günü Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan Kırşehir Belediyespor, Mamak FK maçı öncesi yeşil-beyazlı ekibin cefakar taraftarlarından olan Haşim Satı ile Neşet Ertaş Taraftar Grubu Tribün Lideri Amigo Halil Kurt, müsabakada görev yapan Kırşehir emniyetine tatlı ikram ederek hem günlerini kutladılar, hem de görevlerinde başarılar dilediler.
Tatlı ikramında açıklamalarda bulunan Kırşehirspor taraftarlarından Haşim Satı, "Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'mızın kuruluşunun 176. yıldönümünü kutluyoruz” diyerek şunları kaydetti: “Gücünü kanunlardan ve halktan alan Türk Polisimiz görevini fedakârca yapmış, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Sahip olduğu 176 yıllık tecrübesine, eğitimli personeli ve çağın gereksinimlerine uygun teknolojik alt yapısını da ekleyerek, ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında da, üst sıralarda yer almaktadır. Türk Polisi denilince de, bunlara ilaveten akıllara şefkat, merhamet, bağlılık, sadakat, özveri ve fedakarlık gelmektedir. Kovid-19 salgınıyla mücadele sürecinde Türk Polis Teşkilatı'nın üstlendiği büyük sorumluluğa da şahit oluyoruz. Salgınla mücadele döneminde sadece ilgili kurumlar değil, Polis teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz de ortaya büyük bir seferberlik örneği koymuştur. Polisimiz, insanımızı salgından koruyabilmek için canla başla mücadele etmekte, gece-gündüz demeden mesai halinde bulunmaktadır. Bizlerin bu süreçte imtina ederek çıkmamız gereken sokaklarda, onlar her türlü risk ve tehditle karşı karşıya görev yapmakta, milletin sıhhat ve selameti için yoğun bir gayret ve çaba göstermektedir. Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan personellerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt ise, “Toplumun huzuru, ülkenin güvenliği için canı pahasına büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatının 176. Yılı ve Polis Haftası’nı içtenlikle kutluyoruz. Haşim kardeşim ile Polislerimize böyle bir jest yapalım dedik. Ülkemizde güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 176 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, bugünden geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Huzur ve güvenliğimizi emanet ettiğimiz tüm emniyet mensuplarımızın haftasını kutlar, görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunarım. İlçemiz Emniyet Teşkilatının her kademesinde görev alan emniyet mensuplarımız ile tüm Türk Polis Teşkilatının haftası kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Kırşehir'deki polisler ise Haşim Satı ve Amigo Halil Kurt'a çok teşekkür etti. (HABER: SALİH GÜNER)