TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir FK’nın ikinci etap kamp çalışmaları Pazartesi günü Kızılcahamam’da start alacak.

15 gündür Güneykent Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kırşehir FK Teknik Direktör Sinan Özdoğan 1-10 Ağustos'ta Kızılcahamam Patalya Otel'de yapacakları kampta güç toplayarak lige hazır olmak istediklerini söyledi.

Geçen sezon yeşil-beyazlı formayı giyen futbolcuları tanıdıklarını, yeni gelen futbolcuları da tanımaya çalıştıklarını belirten Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, “Takımımızı lige hazır olması için yoğun bir çalışma içindeyiz. Yeni ve eski futbolcularımızı kaynaştırmaya çalışırken, her futbolcunun yeteneğini de belirlemeye gayret ediyoruz. Tabi biz bu sezon daha genç ve dinamik bir kadro kurduk. Koşan, rakibe basan ve nefes aldırmaya bir kadroyu oluşturmak istiyoruz. Umarız bunu da hep birlikte başaracağız. Biz takımımızı hazırlarken, yönetimimiz de eksik mevkilere gerekli transferleri yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah Kızılcahamam’da 10 gün daha çok güç toplayarak, eksiklerimizi en aza indirerek döneriz”  dedi. 

Öte yandan Kırşehir FK’nın mevcut kadrosundaki futbolcuların mevkilere göre dağılımı şöyle:

KALECİLER:

Mustafa Güngör, Ömer Kavurkacı, Berke Kaya,

STOPERLER: Fatih Çolak, Sinan Altınel, Enver Yıldız, Ömer Faruk Taş.

BEKLER: Sırat Yeşilördek, Fatih Kızılay, Furkan Mızrak, Oğulcan Şahin,

ORTA SAHALAR: Hacı Mustafa Karabulut, Savaş Yorulmaz, Ali Kılıç, Hakan Erçelik, Zihni Temelci, Emre Demir,

KANATLAR: Ahmet Sun, Fatih Kıran, Doğacan Diker, Abdülkadir Çelik,

FORVET: Tarık Kurt  (HABER: CUMHUR ASLAN)