TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir FK yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını sürdürürken, yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri de iç ve dış transfer çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Teknik Direktör Sinan Özdoğan yönetiminde Güneykent Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kırşehirspor, ikinci etap kamp için 1 Ağustos’ta Kızılcahamam’a geçecek.

Özdoğan 1-10 Ağustos'ta Kızılcahamam Patalya Otel'de yapacakları kampta güç toplayarak lige hazır olmak istediklerini belirten Kırşehir FK Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, başarılı bir sezon geçirmek için her şeyi yaptıklarını ifade etti.

Bu sezon zor bir grupta olduklarının bilincinde olduklarını ve bu nedenle çok çalışarak sahada basmadık yer bırakmayan, rakibe nefes aldırmayan, oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplayan bir futbol takımı olmayı hedeflediklerini belirten Teknik Direktör Özdoğan, “Biz işimize bakıyoruz. Elimizdeki kadromuzla lige çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için yaklaşık 15 gündür Kırşehir’de çalışıyoruz. Takımımıza yeni gelen oyuncularımız da oluyor, geçen sezondan giden oyuncularımız da oluyor. Tabi yöneticilerimiz de kulübümüzün imkânları içinde en iyi oyuncuları kadromuza katmak için çaba harcıyoruz.”

Teknik Direktör Sinan Özdoğan yönetiminde 15 gün kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 1-10 Ağustos'ta Kızılcahamam Patalya Otel'de kamp yapacak olan Kırşehir Belediyespor, Kırşehir'e döndükten sonra sezonu açarak 28 Ağustos’ta ilk maçını Ankara Demirspor’la deplasmanda yapacak.

Öte yandan yeşil-beyazlı ekibimizin As Başkanı Murat Tekdoğan, transferde takıma katkı sağlayacak futbolcuları kadroya katmakta kararlı olduklarını söyledi.

Son olarak Osmaniyespor’dan stoper Sinan Altınel’i kadroya kattıklarını, santrafor arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Yeni sezona çok iyi başlamak için her türlü fedakarlıklarını belirten Tekdoğan, “Bizim eskisi gibi transfere çok büyük bütçe ayırmamız mümkün değil. Biz istikbal vaad eden genç ve yetenekli futbolcuları kadromuza katıyor, birkaç tane de tecrübeli futbolcularla kadromuzu şekillendiriyoruz. Genç ve yetenekli futbolcuları renklerimizi katarak ligte iyi bir konumda olmak istiyoruz” diye konuştu.  (HABER: CUMHUR ASLAN)