Kırşehir’de yıllardır bütün spor dallarına verdiği hizmetlerle tanınan ve pek çok ödül alan, Kırşehir Belediyespor’un içeride ve dışarıdaki tüm maçlarını takip ederek herkesin takdirini kazanan Kırşehir Çınar Gazetesi Spor Muhabiri Salih Hançer ve Kırşehir Belediyespor Neşet Ertaş Taraftar Ailesi Başkanı Halil Kurt, İnanış Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fadime Yılmaz Elma’yı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanacak Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Belediyespor maçını takip etmek üzere Kırşehir Belediyespor Neşet Ertaş Taraftar Ailesi Başkanı Halil Kurt ile birlikte Zonguldak’a giden Kırşehir Çınar Gazetesi Spor Muhabiri Salih Hançer, Zonguldak İnanış Gazetesi’ni ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Fadime Yılmaz Elma ile spor üzerine bir süre sohbet etti. 

Ziyaretin anısına Halil Kurt ve Salih Hançer, Fadime Yılmaz Elma’ya Kırşehir Belediyespor’un yeşil-beyazlı formasını, saatini ve Kırşehir’de üretilen Akıllı Pekmez’ini hediye ettiler.

Gazeteci Fadime Yılmaz Elma, Kırşehir’de Kırşehirspor’un fanatik taraftarı ve gazetecisini Zonguldak’ta görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “ Sizleri spor medyasında yakından takip ediyoruz. Sizler Kırşehir Belediyespor’un fanatik taraftarı ve gazetecileri olarak takımınıza büyük destek veriyorsunuz. Soğuk, sıcak, yağmur, kar demeden her maçını takip ediyorsunuz. Sizler gibi her takımın taraftarı ve gazetecisi olsa, o takımların başarısının daha da artacağına inanıyorum. Bugün de olumsuz hava şartlarına, yoğun kar yağışına rağmen Zonguldak’a gelmeniz ve bizleri ziyaret etmeniz her türlü takdire şayandır. Umarım her şey gönlünüzce olur. Kırşehir Belediyespor’a da, sizlere de görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi ve kendilerine sundukları hediyeler için de ayrıca teşekkür etti.

Neşet Ertaş Taraftarlar Grubu lideri Halil Kurt ile Spor Muhabiri Salih Hançer de, Zonguldak’ta kendilerine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederek, “Burada kendimizi sanki kendi memleketimizdeymişiz gibi hissediyoruz. Sizlerin misafirperverliğine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kırşehir-Zonguldak kardeş şehirdir ve dostlukları hep baki kalacaktır. Gönlümüz bu maçın oynanmasından yanaydı, ama olmadı. İnşallah bu maçın tekrarında yine Zonguldak’ta olacağız. Sporun centilmenlik, barış, kardeşlik olduğunu bizler her zaman gösterdik. Bundan sonra da göstereceğiz. Bizler Kırşehir’e gelen her takıma dostça, kardeşçe davranırken, maalesef bazı yerlerde bizlere bu şekilde yaklaşılmıyor. Ama biz kötü sözler ve kötü hareketler sahibine aittir diyor ve önümüze bakıyoruz. İnşallah onlar da sporun, centilmenlik ve kardeşlik olduğunu bir gün öğrenirler. Biz bundan sonra da her ortamda Ahilik kardeşliğini bütün spor kulüplerine ve taraftarlarına göstereceğiz” diye konuştular. (Haber: Salih GÜNER)