TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir FK,  Pazartesi günü ikinci etap kamp için Kızılcahamam’a giderken, transfer çalışmalarını da yoğun şekilde sürdürüyor.

Futbol hayatına yurt dışında başlayan Fatih Kıran. Sivasspor, Göztepe, Sivas Belediyespor, Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor, Türk Augsburg, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor ve son olarak 3. Lig  ekibi Elazığ Karakoçanspor’da top koşturdu.

Sağ kanatta görev yapan Fatih Kıran, Kırşehir’e geldi ve Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun ile Murat Tekdoğan’ın da katıldığı törende kendisini iki yıllık Kırşehir FK’lı yapan sözleşmeye imza attı. 

Başkan Çağatay Han Torun, Fatih Kıran’a yeşil-beyazlı forma altında başarılı bir sezon geçirmesi dileğinde bulunurken, Fatih Kıran “Kırşehir’e başarılı olmak için geldim. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Kırşehir’de inşallah hep birlikte güzel günler geçiririz” dedi.

Başkan Çağatay Han torun, transfer çalışmalarına devam ettiklerini, takımın gol bölgesinde daha etkili olabilmesi için 1 ya da 2 santrfor almak istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibimizde geçen sezon Kırşehir FK’da forma giyen Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan ve son olarak Ozan Karabacak’ın kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken,  Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor’da forma giyen sağ bek Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ve İnegölspor’dan Ali Kılıç, Başakşehir Futbol Kulübü'nden Abdülkadir Çelik, Buca 1928 Spor’dan Ahmet Sun ve son olarak stoper Sinan Alıntel yeşil-beyazlı ekibimizle sözleşme imzalamıştı.

Öte yandan TFF 3'üncü Lig'e dönen Ayvalıkgücü Belediyespor, hücum hattını geçtiğimiz yıllarda Kırşehir Belediyespor’da forma giyen 34 yaşındaki tecrübeli golcü Kemal Akbaba ile güçlendirdi.

Ayvalık'ta daha önce 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de de forma giyen Kemal, uzun soluklu kariyerinde Hacettepe, Samsunspor, Türk Telekom, Gençlerbirliği, Kırşehir Bld, Karacabey Bld, BŞB Erzurumspor, Sandıklıspor, Aydınspor 1923, Kahramanmaraşspor, Pazarspor, Vefa, Tavşanlı Linyit ve Bağcılarspor'da oynadı. Afyonkarahisar kampını sürdüren Ayvalıkgücü, 1922 Konyaspor ile oynadığı hazırlık maçından golsüz beraberlikle ayrıldı. (HABER: CUMHUR ASLAN)