Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı grupta mücadeleye 2’nci haftada oynanan 10 karşılaşmayla devam edildi. Temsilcimiz Kırşehirspor’un puansız kapattığı 2’nci haftada İskenderunspor ile Kocaelispor 2’de 2 yapıp yoluna kayıpsız devam etti.
Lige Ankara Demirspor beraberliği ile başlayan yeşil-beyazlı ekibimiz Kırşehirspor, ligin 2’nci haftasında yenilgiyle tanıştı.  Kırşehirspor, 2’nci hafta maçında taraftarının önünde Kocaelispor’la karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 1-0’lık skorla kaybeden yeşil-beyazlı ekibimiz 2’nci hafta sonunda 1 puanda kalıp haftayı 17’nci sırada tamamladı. Geçtiğimiz hafta sahasında Kırklarelispor’u 2-1 yenen Kocaelispor ise Kırşehir galibiyetinin ardından 2’de 2 yapıp 6 puanla averajla haftayı 2’nci sırada tamamladı.
Fethiyespor, Bucaspor, Karacabey, Balıkesirspor ve Sarıyer haftayı 3 puanla kapattı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 2’nci hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü birbirinden zorlu 10 karşılaşmanın ardından sona erdi. Bu oynanan 10 karşılaşmada fileler 24 kez ağlarla buluştu. 10 karşılaşmanın 4’ünü ev sahibi, 3’ünü de deplasman takımı kazanırken 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Sezonu kendi sahasında 1-0’lık skorla Balıkesirspor’u yenerek açan İskenderunspor, hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya geldi. Hatay temsilcisi 3 puanı 3 golle alarak puanını 6 yapıp yenilgisiz olarak liderliğe yükseldi. Pazarspor ise sahasındaki bu yenilginin ardından 2’nci haftayı puanız olarak 19’uncu sırada tamamladı.
Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor deplasmanda Uşakspor engelini kolay aştı. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Bucaspor’la golsüz berabere kalan Lacivert-beyazlı ekip 2’nci hafta deplasmanda karşılaştığı Uşakspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup ederek puanını 4 yapıp haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Uşakspor ise geçtiğimiz haftaki yenilginin ardından evinde de mağlup olarak 2 maç sonunda puansız olarak son sırada tamamladı.
Zonguldakspor, Trabzon’dan 1 puanla döndü. Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Fethiyespor’u 4-2’lik skorla mağlup eden Zonguldakspor, grubun güçlü ekiplerinden 1461 Trabzon ile karşılaştı. 90 dakikada kazanan çıkmadı ve Zonguldak ile Trabzon haftayı 1’er puanla kapattı.
Sarıyer kendi sahasında konuk ettiği Kastamonuspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 4’e çıkararak haftayı 5’inci sırada tamamladı. Henüz puanı olmayan Kastamonuspor ise 2’nci haftayı 18’inci sırada tamamladı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kastamonuspor’u yenerek sezona galibiyetle başlayan Serik Belediyespor 2’nci hafta kendi sahasında konuk ettiği Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Serik Belediyespor puanını 4’e çıkararak haftayı 6’ncı, Ankara Demirspor ise 2 puanla 13’üncü sırada tamamladı.
Bucaspor kendi sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u 2-1’le geçti ve puanını 4 yaparak 2’nci haftayı 7’nci sırada tamamladı. Bu yenilginin ardından Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor ise 1 puanda kalarak haftayı 14’üncü sırada tamamladı.
Balıkesirspor ilk galibiyetini kendi sahasında Diyarbekirspor’a karşı aldı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda İskenderunspor’a tek golle yenilen Balıkesirspor, 2’nci hafta maçında grubun güçlü ekiplerinden olan Diyarbekirspor’u 4-2’lik skorla mağlup ederek 2’nci haftayı 3 puanla 9’uncu sırada tamamladı.
Fethiyespor kendi sahasındaki ilk maçta fire vermedi. Muğla temsilcisi geçtiğimiz hafta deplasmana kaybettiği Zonguldakspor maçının ardından evindeki ilk maçında konuk ettiği Vanspor’u son dakikalarda Kırşehirspor’un eski futbolcusu Oktay Balcı’nın golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Vanspor 3 puanda kalarak haftayı 10’uncu, Fethiyespor ise 3 puanla 2’nci haftayı 12’nci sırada tamamladı.
Haftanın diğer karşılaşmasında ise Kırklarelispor sahasında Adıyamanspor’la 0-0 berabere kaldı. 
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye Cumartesi günü oynanacak olan 10 karşılaşmayla devam edilecek. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Cumartesi günü kendi sahasında Kırklarelispor’la karşı karşıya gelecek.
2.HAFTANIN SONUÇLARI: 1461 Trabzon-Zonguldakspor: 0-0, Sarıyerspor-Kastamonuspor: 2-1, Pazarspor-İskenderunspor: 1-3, Serik Belediyespor-Ankara Demirspor: 1-1, Kırşehirspor-Kocaelispor: 0-1, Kırklarelispor-Adıyamanspor: 0-0, Uşakspor-Karacabey Belediyespor: 0-3, Bucaspor-Etimesgut Belediyespor: 2-1, Balıkesirspor-Diyarbekirspor: 4-2, Fethiyespor-Vanspor: 1-0
3.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI: 10 Eylül Cumartesi: (15.30) Vanspor-1461 Trabzon, (16.00) Ankara Demirspor-Sarıyer, (16.00) Kırşehirspor-Kırklarelispor, (16.00) Kastamonuspor-Bucaspor, (16.30) Zonguldakspor-Adıyamanspor, (16.30) Kocaelispor-Serik Belediyespor, (17.00) Etimesgut Belediyespor-Uşakspor , (19.00) İskenderunspor-Fethiyespor, (19.00) Karacabey Belediyespor-Balıkesirspor, (19.00) Diyarbekirspor-Pazarspor. (HABER: SEDA BAYSAL)