BÖLGESEL Amatör Ligi’nde mücadele eden ve hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Emniyetgücüspor’a 3-1 kaybederek hem nağmalup hemde liderlik ünvanını kaybeden Kırşehirspor’da, 8 Kasım’da deplasmanda oynayacağı Kazan Belediyespor maçı hazırlıklarına moral bozukluğu ile başladı.
Kırşehirspor dün yaptığı tek idmanla 8 Kasım’da deplasmanda karşılaşacağı Kazan Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
Güneyekent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Bekir Barış Cihan yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı. Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı. Yeşil Beyazlılar idmanın son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu. Kırşehirspor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile deplasmanda oynayacağı Kazan Belediyespor maçının hazırlıklarına devam edecek.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)