TFF Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta Kırşenir Milletvekillerine yaptığı ziyaretlerinin ardından Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hem forma hediye ettiler, hem de takımın yeni sezondaki çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
İlk ziyaretini Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yapan Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, geçen yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da herkesin maddi ve manevi desteklerini beklediklerini ifade etti.
Başkan Bahamettin Öztürk’ün her zaman desteklerini arkalarında gördüklerini belirten Başkan Bulut, yeni sezon ödemelerinin 9 Ekim başlayacağını anlattı ve destek beklediklerini söyledi.
Ziyarette konuşan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, “Bizler Kırşehirspor’un her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu sezon yepyeni bir yönetim ve yeni bir oyuncu kadrosuyla lige merhaba dedik. Fakat bu Koronavirüs belası bizlerin başına büyük bir bela oldu. İlk hafta eksik oyuncu grubuyla deplasmandan puansız döndük. Futbolcu kardeşlerimizin testlerinden olumsuz sonuçlar alında yönetim Federasyona Faks çekti ve sahaya çıkacak oyuncu grubumuz olmadığı için maçı iptal edilmesini istemiş ve iptal olmuştu. İnşallah bizler bu virüs belasından kurtulur ve eski günlerimize döneriz. Oda Başkanı olarak Kırşehirspor’un her zaman yanında olacağımızı buradan siz değerli basın yoluyla duyurmak istiyoruz. İnşallah Kırşehirspor kalan maçlarda iyi sonuçlar alır ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eder” açıklamasında bulundu.
Ardından Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret ederek, yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulundular.
Dünyanın, ülkemizin ve Kırşehir’in koronavirüs salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, dolayısıyla bu virüsün her kesime olduğu gibi spora da büyük darbe vurduğuna dikkati çeken Başkan Bulut, “Malumunuz dünya koronavirüs salgını nedeniyle sarsılmış durumda. Ama diğer yandan hayat da devam ediyor. İnşallah hep birlikte el ele vererek başarılı bir sezon yaşamak istiyoruz. Sizler bizlerin yanında olursanız daha da güçlü ve başarılı oluruz. İnşallah bu sezon hep birlikte olup, birlik ve beraberliğimizi herkese gösteririz” dedi.
Mustafa Yılmaz da her zaman olduğu gibi bundan sonra Kırşehir Belediyespor’un yanında olacaklarını ifade etti.
Son olarak Başkan Mustafa Bulut, Ticaret ve Sanayi Odası Başykanı Mustafa Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik direktör Gürses Kılıç ile birlikte, Tutku Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence'yi makamında ziyaret ettiler.
Baykan Bulut ve beraberindeki Kırşehir Belediyespor yöneticileri, Tutku Gıda Fabrikası sahiplerinin geçen sezon Kırşehir Belediyespor’a 100 bin lira destek verdiklerini belirterek Fabrika sahiplerine ve Genel Müdürü Yavuz Erence’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Fabrika Müdürü Erence, Kırşehir Belediyespor’a yeni sezonda da her zaman destek vereceklerini ifade etti.
Ardından Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ayrı ayrı ziyarette bulunduğu Bahamettin Öztürk ile Mustafa Yılmaz’ı takımın durumu hakkında bilgiler verdi ve üzerlerinde isimleri yazılı 40 numaralı formalar hediye etti. (HABER: SALİH GÜNER)