Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grup 13’üncü hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Uşakspor’u konuk edecek olan Kırşehir Belediyespor, zorlu 90 dakikanın hazırlıklarına Ahi Stadı’nda sürdürdü. Sakatlığı bulunan Birol Parlak, Volkan Geyik, İsmail Düzgün dışında tüm futbolcuların katıldığı idmanda hafta sonu oynayacak Uşakspor maçının provası yapıldı.
Teknik Direktör Taner Öcal’ın bizzat yönettiği maçta, futbolcuların mücadelesi ve hırsı dikkat çekti.
Uşakspor maçına hazırlanan futbolcular, Pazar günü sahasında kazanmaya devam ederek şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.
Bu doğrultuda hazırlıklarına tam gaz devam eden yeşil‐beyazlıların antrenmandaki istekli görüntü çizmeleri teknik heyeti memnun etti.
Teknik Direktör Taner Öcal, Ahi Stadı’nda yapılan çift kale maçta da uygulatacağı taktiğinin çalışmasını yaptırdı.
Öcal, yapılan çift kale maçtan önce as takımı yanına çağırarak uygulayacakları taktiği ve yapacakları görevlerini bir bir anlatırken, karşılaşmayı da bizzat kendisi yönetti.
Hedeflerinin galibiyet olduğunu defalarca tekrarlayan yeşil-beyazlı teknik adam, Pazar günü Uşakspor maçına oynatacağı muhtemel on birini şekillendirdi.
Yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçı hem yöneten, hemde oyunu durdurarak taktik veren teknik
Direktör Taner Öcal , yapılan basit hatalı paslarda oyunu durdurarak futbolculara görsel olarak
uyarılarda bulunurken, doğru pas tercihlerinde daha dikkatli olmalarını istedi. Yaklaşık 1 saat süren çift kale maç önce hafif tempoda koşuyla ve daha sonrada karın kası çalışmasıyla son buldu.
Ahi Stadı’nda gerçekleştirilen çift kale maçı 3‐2 turuncu takım kazandı.
Kırşehir Belediyespor bugün Güneykent Tesisi’nde yapacağı antrenmanla hafta sonu sahasında karşılaşacağı Uşakspor maçının hazırlıklarına tam gaz devam edecek.
GOL YAPIN
EMRİ VERDİ: Çerçeveyi gördüğünüz an çekinmeyin, vurun
TEKNİK Direktör Taner Öcal, dün yapılan çift kale maçta, geçen hafta olduğu gibi yine uyarılarda bulundu. Yeşil-beyazlı teknik adam, dünkü idmanın son bölümünde yarı sahada yapılan taktik çalışmada futbolcularından gol istedi.
Takımın son haftalarda gol yönünden istenilen seviyede olmaması üzerine gol üzerinde duran Öcal, kaleyi görür görmez şut istedi.
Skor üretebilmek için gol ya da goller bulmaları gerektiğine dikkat çeken yeşil-beyazlı teknik adam, ayrıca yakalanan pozisyonların da golle sonuçlandırılmasını isterken, özellikle forvet oyuncularına son vuruşlarda dikkat etmeleri yönünde uyarılarda bulundu.
(HABER:SALİH GÜNER)