KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk:

“Kırşehirspor'umuzun
her zaman yanındayız” 

KIRŞEHİR Belediyespor, play-off yolunda kendi sahasında Karacabey Belediyespor'u son dakika golüyle yenerken büyük sevinç yaşayan Kırşehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, her zaman Kırşehirspor'un yanında olduklarını ifade etti.
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, geçtiğimiz hafta kendi sahasında karşılaştığı ve 2-1 kazandığı Karacabey Belediyespor maçının ardından maçı değerlendirdi. 
Bu sezon koronadan dolayı taraftarlardan yoksun olarak müsabakalara çıktıklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Bahamettin Öztürk, “İnşallah bu hastalık biter, bizler de o coşkulu taraftarlarımızla birlikte omuz omuza vererek Kırşehirspor'u hak ettiği yerlere çıkarırız. Evet maça gelecek olursak, geçtiğimiz hafta ligin en zor deplasmanlarından biri olan Sakaryaspor karşısında iyi bir mücadele ettik. Tabi ki güçlü rakibimiz Sakaryaspor karşısında alınan beraberlik iyi bir skordu fakat oynanan oyun ve kaçırdığımız penaltıyı da golle sonuçlandırmış olsaydık 3 puanla dönebilirdik. Olmadı ne yapalım 1 puanda iyi bir skor bizim için. Bu haftada sahamızda ligde hedefi kalmamış Karacabey ile karşılaştık. Yine iyi bir oyun ortaya koyduk. Rakibimiz kapanınca birde girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramayınca sıkıntılı dakikalar bizim için başlamıştı. Yine oyunu son ana kadar sürdürmesini bildik ve son saniye golüyle 3 puanı alarak hedefimiz olan play-off'ta yolumuza devam ettik. Bundan sonraki maçlarımız gerçekten zorlu geçiyor. Bizler her zaman Kırşehirspor'un yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Yönetimde yer alan arkadaşlarımız gerçekten özveriyle çalışıyor. İnşallah yönetimde yer alan arkadaşlarımız, teknik heyetimiz ve futbolcuları kardeşlerimizin emekleri boşa çıkmaz. Kırşehirspor'a kalan maçlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 
KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, yeşil-beyazlı ekibimizin kalan 8 maçta en güzel sonuçları alarak adını play-off’a yazdıracağına inandığını sözlerine ekledi.  (Haber: SALİH GÜNER)