Kırşehir Belediyespor, Türkiye Kupası’nda zorda olsa Yozgatspor’u 2-1’lik skorla geçerek bir üst tura yükseldi. 
Perşembe günü Ahi Stadı’nda oynanan 3. Tur maçında Yozgat karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor, yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktı, ancak 44’üncü dakikada 1-0 geriye düştü.
İkinci yarıya 1-0 geride başlayan Kırşehir Belediyespor’da beraberlik golünü ise 90+5’te Mehmet Alaeddinoğlu’nun ayağından geldi. Bu gol maçı uzatmalara götürdü. Uzatmaların 92’nci dakikasında Ali Kuçik’in golüyle kendi sahasında Yozgatspor’u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. 
Kırşehir Belediyespor’a turun kapısını açan golü getiren Ali Kuçik, gol sevinci sırasında 3 yaşındaki Elif Perinçek’in İzmir’deki depremden kurtarılma anına gönderme yaparak, yaşanan felaketin acısını paylaştı. 
Bu hareket şeref tribünündeki her iki kulübün yöneticileri tarafından ayakta alkışlandı.
“HER GEÇEN GÜN İYİ FUTBOL SERGİLİYORUZ”
Yozgatspor’u Perşembe günü 2-1’lik skorla yenerek tur atlayan Kırşehir Belediyespor’a galibiyet golünü getiren Ali Kuçik, maçın ardından bir açıklama yaptı. 
Oldukça zorlu geçen maçı zorda olsa kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Ali Kuçik, “Bugün hocamız kadroya giremeyen oyunculardan kurulu 11’le sahaya çıktık. Bende yedekten oyuna girdim ve galibiyet golünü atmak ta bana nasip oldu. Takım olarak her geçen hafta üstüne koyarak ilerliyoruz. İyi futbolumuz oynadığımız maçlarda skorlara yansımıyor fakat futbol sonuç oyunudur ve son 3 maçtır istediğimiz skorları alarak taraftarlarımızı bu sıkıntılı günlerde bir nebze olsun mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Herkesin bildiği gibi Kırklarelispor maçına kadar 3 maçta galibiyet alamamıştık. Kırklarelispor maçıyla başlayan çıkışımız, Vanspor ve kupada Yozgatspor maçıyla devam etti. Artık bundan sonra girdiğimiz pozisyonları da değerlendirerek daha farklı galibiyetler almayı hedefliyoruz. Kupadaki Yozgatspor maçını artık bugün burada bıraktık ve önümüzde çok önemli bir Pazarspor deplasman maçı var. Pazarspor bu ligin güçlü ekiplerinden biri. Rize deplasmanında iyi futbol ile istediğimiz skoru alıp hedeflediğimiz yoldan emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Gerçekten çok büyük bir camia ve her büyük camianın beklentileri de büyük olur. Bizler bu camianın beklentilerini karşılamak için sahada elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Rize deplasmanından galibiyetle döneriz” açıklamasında bulundu. (Haber: SALİH GÜNER)