Kırşehir FK As Başkanı Murat Tekdoğan: “3-4 futbolcu daha alıp, transferi kapatacağız”

KIRŞEHİRSPOR TRANSFERE TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Kırşehir FK As Başkanı Murat Tekdoğan, takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yaparak lige daha güçlü olarak girmek istediklerini açıkladı.
Geçen sezon Kırşehir FK’da forma giyen Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan ve son olarak Ozan Karabacak’ın kendi istekleri ile kulüpten ayrıldığını belirten As Başkan Murat Tekdoğan, Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor’da forma giyen sağ bek Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ve İnegölspor’dan Ali Kılıç, Başakşehir Futbol Kulübü'nden Abdülkadir Çelik ile Buca 1928 Spor’dan Ahmet Sun’un yeşil-beyazlı ekibimizle sözleşme imzaladığını açıkladı.
Transferde takıma katkı sağlayacak futbolcuları kadroya katmak için bütün imkanları seferber ettiklerini belirten Murat Tekdoğan, “Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda yoğun bir çalışma içine giriyoruz. Takımımıza bir stoper ile iki santrafor almak için çalışıyoruz. Hedefimiz 3-4 futbolcuyu daha renklerimize katarak transfere son noktayı koymaktır. Bunun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Sırf transfer yapmak için futbolcu almak istiyoruz. Ligin başlamasına bir ay var. Bu süreyi çok iyi değerlendirerek lige çok iyi bir performansla başlamak istiyoruz. İnşallah yeni sezonda herkes koşan, formasını hakkını veren, performansıyla dikkat çeken bir takım olacağız. Geçen sezon takımımızda forma giyen pek çok futbolcumuzun daha yüksek rakamlarla yeni kulüplere gitmesi de takımımızın ortaya koyduğu başarı performansından kaynaklanıyor diye düşünüyoruz. Bizim eskisi gibi transfere çok büyük bütçe ayırmamız mümkün değil. Biz istikbal vaad eden genç ve yetenekli futbolcuları kadromuza katıyor, birkaç tane de tecrübeli futbolcularla kadromuzu şekillendiriyoruz. İnşallah bu yıl da başarılı bir sezon geçiririz” diye konuştu.  (HABER: CUMHUR ASLAN)