Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı grup 2’nci hafta maçında temsilcimiz Kırşehirspor, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarına dün devam etti. 
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Başkent ekibi Ankara Demirspor karşısında bir golü ofsayt gerekçesiyle sayılmayan yeşil-beyazlı ekibimiz bu sezon ilk kez taraftarıyla buluşuyor.
Bu doğrultuda çalışmalarını galibiyet parolasıyla sürdüren Kırşehirspor günü çift kale yaparak geçirdi.
Güneykent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Sinan Özdoğan yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.
Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı.
Antrenman sonunda yeşil-beyazlılar son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Bu arada Kırşehir FK Spor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, Ankara’da üç puanlarının gasp edildiğini belirtirken, Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde grubun güçlü ekiplerinden Kocaelispor karşısında taraftarların desteğini beklediklerini açıkladı.
Kocaeli’nden büyük bir taraftar kitlesinin Kırşehir’e geleceğini belirten Başkan Çağatay han Torun, bu önemli maçtan en iyi futbolu oynayarak kazanmak istediklerini ifade etti.
Ankara Demirspor deplasmanında alınan her puanın kıymetli olduğunu, ancak attıkları nizami golün verilmemesine de üzüntü duyduklarını açıkladı. 
Bu arada Kırşehir Futbol Kulübü Karaköprü Belediyespor’dan stoper Ahmet Üner’le anlaşarak renklerine bağladı. İki yıllık sözleşme imzalayan Ahmet Üner’in en kısa sürede tamına monte edilmesi bekleniyor. (HABER: SEDA BAYSAL)