Yeşil-beyazlı ekibimizin sezonun ilk maçında deplasmanda Ankara Demirspor’la karşılaştı

        

KIRŞEHİRSPOR LİGE 1 PUANLA BAŞLADI    

STAD: TCDD Ankara Demirspor

HAKEMLER: Batuhan Kolak (?) Arif Dilmeç (?) Kadir Akıllı (*) Ramazan Doğanay (Dördüncü Hakem)

ANKARA DEMİRSPOR: Ömercan Avcı, Hüseyin Eren Bektaş, Alperen Kuyubaşı, Abdullah Çelik, Semih Kayan, Harun Aydın, Serkan Sözmen, Ender Aygören, Burhan Arman, Oktay Aydin, Mücahit Can Akçay.

TEKNİK DİREKTÖR: Serhat Gülpınar

KIRŞEHİR FK SPOR: Kadem Burak Yaşar, Enver Yıldız, Ömer Faruk Taş, Fatih Kızılay, Oğulcan Şahin, Zihni Temelci, Fatih Kıran, Savaş Yorulmaz, Hakan Erçelik, Ahmet Sun, Onur Garip.

TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Özdoğan

SARI KARTLAR: Alperen Kuyubaşı (15.Dk)Oktay Aydın (49.Dk) Harun Aydın (89.Dk)  (Ankara Demirspor), Savaş Yorulmaz 6.Dk,Ömer Faruk Taş 73.Dk) (Kırşehir FK Spor)

(HABER: CUMHUR ASLAN)

 

TFF 2. Lig’te 20022-2023 futbol sezonu hafta sonunda başladı. Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırşehir FK sezonun ilk maçını deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaştı ve net bir golünün sayılmadığı maçta rakibiyle golsüz berabere kalarak lige bir puanla başladı. 

AK parti Ankara Milletvekili olan hemşehrimiz Hacı Turan’la birlikte 200’dan fazla taraftarların da izlediği müsabakada yeşil-beyazlı ekibimizde ilk onbirinde geçen sezon forma giyen Hakan Erçelik, Zihni Temelci ve Savaş Yorulmaz vardı.

8 oyuncusunun başka kulüplere transfer olması nedeniyle sahaya yeni bir kadro ile çıkan Kırşehir FK Spor, ilk yarıda rakibi karşısında bir varlık gösteremezdi.

Kırşehir FK zaman zaman topu rakibe bırakarak ikinci bölgede karşılayarak kazanılan toplarla hızlı hücum düşündü ama bunu iki kanatta oynayan Fatih ve Ahmet beklediği toplaları alamadılar. Forvette Onur Garip’e orta sahadan çok destek gelmedi ve Onur da hızlı olmayınca gol yolunda etkisiz kaldı ve ilk yarı golsüz kapandı.

Maçın ikinci yarısında Kırşehir FK orta sahadan uzun ve ters kanata atılan topla golü bulmasına rağmen yardımcı hakemin bayrağı ile orta hakemin golü ofsayt gerekçesiyle nizami golü iptal etmesi yeşil-beyazlı ekibimizi üç puandan etti.

İlerleyen dakikalarda her takımın gol çabaları sonucu değiştirmeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu arada Kırşehir’den Ankara’ya giderek yeşil-beyazlı ekibimizi yalnız bırakmayarak destekleyen taraftarlarımız, nizami golü vermeyen maçın hakemlerine tepki gösterirken, Kırşehir Futbol Kulübü futbolcularını ve teknik heyetini verdikleri mücadeleden dolayı kutladılar.

TOPLU SONUÇLAR:

Ankara Demirspor-Kırşehir Belediye Spor: 0-0     

Karacabey Belediye Spor A.Ş.-Bucaspor 1928: 0-0        

Silahtaroğlu Van Spor Fk- Pazarspor: 1-0

Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.        -1461 Trabzon Fk: 0-1

Zonguldak Kömürspor-Fethiyespor: 4-2   

Gmg Kastamonuspor-Serik Belediyespor: 1-2

Kocaelispor-Weecoıns Kırklarelispor2-1    

Etimesgut Belediyespor-Sarıyer: 1-1        

İskenderunspor A.Ş.-Balıkesirspor: 1-0    

Diyarbekir Spor A.Ş.-Uşak Spor A.Ş. 1-0  

HAFTANIN MAÇLARI

1461 Trabzon FK-Zonguldak Kömürspor-

Sarıyer-Kastamonuspor

Pazarspor-İskenderunspor A.Ş.

Kırşehir FK Spor-Kocaelispor

Serik Belediyespor-Ankara Demirspor

Kırklarelispor-Adıyaman FK

Uşakspor-Karacabey Belediyespor

Balıkesirspor-Diyarbekirspor

Fethiyespor-Van Spor FK

1928 Bucaspor-Etimesgut Belediyespor