Yeşil-beyazlı ekibimizde maç trafiği yoğunlaşıyor

Kırşehirspor iki hafta 5 maç oynayacak

2. Lig, Kırmızı Grup’ta lige istediği gibi başlayamadığı için alt sıralarda yer alan ekibimiz Kırşehirspor, hem ligte, hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda zorlu bir maçlara çıkacak.

Haftayı evinde Sarıyer karşısında iki puan kaybederek geçen 25 Eylül Pazar günü 6’ncı hafta maçında deplasmanda Bucaspor'a konuk olacak. Bu maçtan 3 gün sonra 27 Eylül Salı günü yine iç sahada Kilis Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak yeşil-beyazlı ekibimiz, 1 Ekim Cumartesi günü sahasında Uşakspor'u ağırlayarak 7’nci hafta maçını oynayacak.

Kırşehirspor-Uşakspor maçı normal maç takvimine göre 2 Ekim Pazar günüydü, fakat araya Türkiye Kupası maçı girince Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Maç Planlama Müdürlüğü maçlar arasındaki zamanı dengelemek için söz konusu maçı bir gün ileriye öteledi.

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında 8 günde 2'si iç saha 3 maç oynayacak olan Kırşehirspor, 8 ve 9’uncu haftalarda yine nefes almayacak.

5 Ekim Çarşamba günü hafta arası maçında sahasında deplasmanda Balıkesirspor, 4 gün sonra 9 Ekim Pazar günü de kendi sahasında Pazarsppr ile karşılaşacak.

25 Eylül, 9 Ekim tarihleri arasına denk gelen 14 günde 5 maç oynayacağız.

İşte Kırşehirspor’u bekleyen yorucu 5 maçının takvimi:

6. HAFTA: 25 EYLÜL PAZAR

Bucaspor-Kırşehirspor

TÜRKİYE KUPASI: 28 EYLÜL ÇARŞAMBA

Kırşehirspor-Kilis Belediyespor

7. HAFTA: 1 EKİM CUMARTESİ

Kırşehirspor-Uşakspor

8. HAFTA: 5 EKİM ÇARŞAMBA:

Balıkesirspor-Kırşehirspor

9. HAFTA: 9 EKİM PAZAR:

Kırşehirspor-Pazarspor

Kırşehirspor, 10’uncu haftada deplasmanda Fethiyespor'la oynayacağı maçla haftalık maç takvimine geri dönüş yapacak. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)