Hafta sonu ligin kader maçlarından birinde Düzcespor’a konuk olacak olan Kırşehir Belediyespor’da taraftarlar dostluk mesajları vermeye devam ediyor.
Düzcespor’un ligin ilk yarısında Kırşehir’de yaptığı ve 1-0 kaybettiği karşılaşmayı izlemek için giden Düzcespor taraftarlarını çiçeklerle karşılayan, onlarla samimi olarak ilgilenen Kırşehir’li taraftarlar bu hafta sonu Düzce’ye gelecekler.
Düzcespor taraftarları sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla Kırşehir taraftarının gösterdiği dostane tavrı kendilerinin de göstereceğini belirtiyor.
İşte Düzcespor taraftarlarının sosyal medya hesabından yaptıkları açıklama şöyle:
KARDEŞİZ
“Hafta sonu Düzce’ye gelecek olan Kırşehir taraftarı bizi ilk maçta dostane ve adam gibi ağırlamıştır. Bizler Düzcespor taraftarları olarak Kırşehir’de atkı ve formalarımızla rahatça gezdik ve herkes tarafından ilgi gördük. Tüm Düzcespor sevdalısı arkadaşlarımdan kardeşlerimden ricamdır Kırşehir taraftarı misafirimizdir ve en güzel şekilde ağırlamak boynumuzun borcudur. Sahada rakip olabiliriz ama tribünde kardeşiz.”
Bu arada Kırşehir’den çok sayıda taraftarın Pazar sabahı otobüslerle Düzce’ye giderek lider Kırşehir Belediyespor’u yalnız bırakmayacakları öğrenilirken, İstanbul ve Düzce’deki yaşayan pek çok Kırşehirlinin de Düzce’de yeşil-beyazlı ekibi destekleyecekleri bildirildi.
Taraftar grupları; Kırşehir Belediyespor’un şampiyonluğa ulaşması için önünde zorlu iki maç bulunduğunu, Düzcespor ve Altındağ maçlarını en iyi sonuçla kapatması için iki deplasmanda da takımlarını yalnız bırakmayacaklarını ifade ettiler. (HABER: SALİH GÜNER)