2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un 24 Ekim Cumartesi günü altyapı seçmeleri yapacağı bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde yeşil-beyazlı ekibimizin yönetimi tarafından Kırşehir Belediyespor Altyapı Koordinatörlüğüne getirilen ve çalışmalara başlayan Abdurrahman Cem, 24 Ekim tarihinde 2 Nolu Saha’da çeşitli yaş gruplarında altyapı seçmeleri yapacaklarını açıkladı.
Kırşehir Belediyespor’un Türkiye liglerinde kalıcı olması ve geleceği için altyapıya büyük önem vermek zorunda oldukları için yönetim kurulu tarafından kendisinin altyapı koordinatörlüğüne getirildiğini belirten Abdurrahman Cem, altyapı seçmelerine ilgi beklediklerini söyledi.
Yıllarını Kırşehir’de futbola ve Kırşehirspor’a veren, yüzlerce başarılı sporcu çıkaran, başarılı ve disiplinli çalışmaları ile herkesin sevgisini, saygısını ve güvenini kazanan Abdurrahman Cem, "Takımların maddi olarak yükünü azaltmak ve Kırşehirspor'u özellikle Kırşehirli çocukların forma giydiği bir takım haline getirmek için altyapıya büyük önem vermek zorundayız.  Altyapısız bir takımın geleceği garanti değildir. Yetiştirdiğimiz futbolcular ilk olarak Kırşehir Belediyespor'da daha sonra da daha üst liglerde forma giymeleri tek arzumuz olmalıdır. Hedefimiz, altyapıyı sağlam bir zemine oturtmak. Bu çalışmalarımızla Kırşehir Belediyespor'u yetiştirdiği futbolcuları başka kulüplere satan ve maddi konularda kulübe kaynak oluşturan bir kurum haline getirmek için böyle bir yolu çıktık. Her yıl profesyonel takımımızın kadrosuna en az 2-3 Kırşehirli futbolcuyu göndermek için her türlü gayret ve çabayı göstereceğiz. Bu nedenle Kırşehir’de futbolu seven, çocuk ve gençlerimizi seçmelere davet ediyoruz” dedi.
Seçmelerin 11-19 yaş gruplarında gerçekleştirileceğini belirten Abdurrahman Cem, futbol okuluna kayıtların da 8-12 yaş gruplarında yapılacağını ifade etti.
Abdurrahman Cem’in verdiği bilgiye göre, 24 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da 11-12 yaş grubu, saat 11.00’de 13-14 yaş grubu, saat 12.00’de 15-16 yaş grubu, saat 13.00’te de 17-19 yaş gurubu seçimleri yapılacak.
Abdurrahman Cem, seçmelere katılanlar arasında beğenilen, gelecek için umut veren çocuk ve gençleri tespit ettikten sonra bunları Kırşehir’de yıllardır futbolun içinde olan antrenörler yönetiminde belirlenen tarih ve saatlerde çalıştırmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)