Ankara Demirspor ve Sarıyerspor maçlarında attığı iki nizamı golünün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması nedeniyle 4 puanından olan ve ligin sonlarında yer bulan Kırşehirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

TFF 2.Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırşehirspor, Pazar günü deplasmanda Bucaspor maçının hazırlıkları Güneykent tesislerinde sürdürüyor.

Lige iyi bir başlangıç yapamayan ve oynadığı 5 maçta 3 puan alabilen Kırşehirspor’un Teknik Direktörü Gökhan Beklemiş Sarıyer maçında göstermiş oldukları mücadeleden dolayı futbolcularını kutlayarak Bucaspor maçı hazırlıklarına start verdi.

Kırşehirspor Teknik Direktörü Gökhan Beklemiş, Güneykent Tesisi’nde yapılan idman öncesi 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Futbolcularını Pazar günü Sarıyer maçındaki mücadelelerinden ötürü kutlayan yeşil-beyazlı teknik adam, ilk 5 iddiası ile yola çıktıkları bu sezonda her puanın değerli olduğunu ve Sarıyer maçındaki performansın daha iyi olacağını ve bu hafta sahadan galibiyetle ayılacaklarını söyledi.

Oyuncularına Bucaspor maçını ezberlettiren Gökhan hoca, son oynanan maçta Sarıyer karşılaşmasındaki mücadelenin bu maçta da tekrarlanmasını istiyor.

Deplasmanda zorlu bir maçının kendilerini beklediğini ama kazanmak için gerekli kaliteye sahip olduklarına vurgu yapan Gökhan Beklemiş, rakibin artı ve eksilerini oyuncularına bir bir anlatıyor. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)