Yeşil-beyazlı temsilcimiz hafta içi mesaisinde bugün deplasmanda Serik Belediyespor’la karşılaşacak…

KIRŞEHİRSPOR, ANTALYA’DA PUAN PEŞİNDE!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı grupta 4’üncü hafta maçları bugün oynanacak olan 10 karşılaşmayla devam edilecek. Temsilcimiz Kırşehirspor bugün deplasmanda Antalya ekibi Serik Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Serik İsmail Oğan stadyumundaki zorlu 90 dakika saat 16.00’da başlayacak.

Sezona Başkent deplasmanında Ankara Demirspor’la 0-0 berabere kalarak 1 puanla başlayan Kırşehirspor, 2’nci hafta sahasında konuk ettiği ve olaylara sahne olan maçta Kocaelispor’a tek golle mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini evinde almıştı.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz hafta da iyi futbol sergileyip pozisyonlara girip değerlendiremediği maçta Kırklarelispor’a karşı son dakika golüyle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılıp evinde 2 puan daha kaybetmişti.

Rakip Serik Belediyespor ise oynadığı 3 maçta topladığı 5 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Sezona 2-1’lik deplasmanda aldığı Kastamonuspor galibiyeti ile başlayan Antalya ekibi 2’nci hafta evinde karşılaştığı maçta Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kalırken son oynadığı maçta deplasmanda Kocaelispor’la golsüz berabere kaldı.

Kırklarelispor karşısında galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu belirten Kırşehirspor FK Kulübü başkanı Çağatay Han Torun, “İlk yarıda rakibimize oranla daha üs-tün oynayan bizdik. En az 3-4 net gol pozisyonumuz vardı. Bir topumuz direkten döndü. Eğer ilk yarıda üstünlüğümüzü golle süslemiş olsaydık, ikinci yarıda daha farklı bir sonuç olabilirdi. Tabi fut-bolda böyle sonuçlar var. İnşallah Serik’ten de en iyi sonuçla döneceğiz” dedi. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)