Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Kırşehirspor, 2 Eylül Çarşamba günü Bozok Stadı’nda Yozgatspor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıkları kapsamında, bugün Sorgun Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak.
19-20 Eylül’de başlayacak olan lige kendine ait Güneykent Tesisleri’nde hazırlının yeşil-beyazlılar, bugün Yozgat Süper Amatör Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. Ahi Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmada tüm futbolculara yer verileceği açıklanırken, yeşil-beyazlı ekibimiz dün çift idman ile geçirdi.
2 Eylül’de Yozgatspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nı oynayacak olan yeşil-beyazlı ekibimiz, bu maçın hazırlıklarına bugün Sorgun Belediyespor maçı ile devam ederken, Pazar günü de Ahi Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak hazırlık maçında Kayseri Süper Amatör Ligi’nin güçlü ekiplerinden Kayseri Talasgücü ile karşı karşıya gelecek. Kırşehirspor’un geçen yılki kadrosunda yer alan Koray Tanbay’ın takımı olan kayseri Talasgücü, yaptığı transferlerle hedefi şampiyonluk olarak belirledi.
SORGUN BELEDİYESPOR'DA HEDEF BAL
Uzun yıllar Bölgesel Amatör Lig'de Yozgat'ı temsil eden, ancak geçen yıl Yozgat Süper Amatör Ligi'ne düşen Sorgun Belediyespor, amatörde kalıcı olmak istemiyor. Yeni sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolası ile hız kesmeden sürdüren Sorgun Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi’ne yeni yükselen Sivas Emniyetgücüspor ile yaptığı hazırlık mücadelesinde 2-2 berabere kaldı.
Sorgun Belediyespor hafta sonu Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu Dış Saha’da, Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni ekiplerinden olan Sivas Emniyetgücüspor ile yaptığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Sorgun Belediyespor Antrenörü Mustafa Arslan, sezon öncesi ikinci hazırlık maçı yaptıklarını belirterek “Sivas Emniyetgücüspor bu sezon Bölgesel Amatör Ligine yeni yükselen bir takım. Bu maç bizim için gayet verimli geçti. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında rakibimize göre daha iyi futbol oynayan taraf bizdik. Ancak bu dakikadan sonra orta alanda bir düşüklük yaşadık. Ancak ikinci yarı yaptığımız değişikliklerle orta alanı yeniden toparladık. Gayet güzel ve verimli bir maç oldu. Eksik bölgelere oyuncu takviye etmeyi düşünüyoruz. İnşallah Sorgun’u hak ettiği yerlere taşırız” dedi.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)