Yeşil-beyazlı temsilcimiz evindeki ikinci maçında da Kırklarelispor’u yenemedi ve bir puana razı oldu!..

KIRŞEHİRSPOR, 1 PUANI 
UZATMADA KOPARDI: 1-1

SAHA: Kırşehir Ahi
HAKEMLER: Raşit Yorgancılar** (Konya Böl.), Serdar Soydan** (Antalya Böl.), Kurutuluş Aslan** (Afyon Böl.), 4.HAKEM: Ramazan Doğanay** (Konya Böl.)
KIRŞEHİRSPOR: Kadem Burak Yaşar**, Sinan Altınel**, Doğacan Diker* (Dk.61:Hacı Mustafa Karabulut**), Zihni Temelci**, Savaş Yorulmaz** (Dk.64:Emre Demir**), Onur Garip* (Dk.25:Mustafa Sol*), Ahmet Üner**, Hakan Erçelik**, Sırat Yeşilördek** (Dk.64:Fatih Kızılay*), Oğulcan Şahin**, Ahmet Sun** (Dk.46:Abdülkadir Çelik*)
YEDEKLER: Mustafa Güngör, Ömer Faruk Taş, Fatih Kıran, Ali Kılıç, Furkan Mızrak
TEKNİK DİREKTÖR: Gökhan Beklemiş
WEECOINS KIRKLARELİSPOR: Mehmet Cinpir**, Cengiz Demir*, Atakan Gündüz**, Mert Çölgeçen**, Canberk Ömer Özdemir**, Ömer Can Sokullu* (Dk.56:Enes Karakuş**), Murat Yılmaz** (Dk.56:Enes İslam İlkin**), Hüseyin Eray Karataş** (Dk.77:Hasan Emre Yeşilyurt**), Furkan Fehmi Güneş*** (Dk.64:Sabrican Vural**), Serhat Mermer***, Uğur Aygören*
YEDEKLER: Hüseyin Yılmaz, Necmican Cebeci, Ensar Arslan, Burak Albayrak, Mahmut Caner Alioğlu
TEKNİK DİREKTÖR: Bilgin Erdem
SARI KARTLAR: Dk.87: Emre Demir (Kırşehir FK)
GOLLER: Dk.90+2: Hacı Mustafa Karabulut (Kırşehir FK) /Dk.58: Furkan Fehmi Güneş (Kırklarelispor)
(HABER: İLKNUR ÖNCÜ)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 3’üncü hafta Cumartesi günü oynandı. Temsilcimiz Kırşehirspor Cumartesi günü kendi sahasında konuk ettiği Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grubun 3’üncü Haftasında Kırşehirspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor’u konuk etti.
Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kocaelispor’a 1-0’lık skorla mağlup olan Kırşehirspor hafta içinde teknik direktör Sinan Özdoğan’ın görevinden istifa etmesi sonunda takımı hafta boyunca yardımcı antrenör Gökhan Beklemiş, zorlu Kırklarelispor maçına hazırladı ve takımın başında sahaya çıktı.
Kırşehirspor’da geçtiğimiz hafta ilk birde maça başlayan Fatih Kızılay, Fatih Kıran, Enver Yıldız ve Ömer Faruk Taş, bu hafta on birde yer almadı. Sağbek Fatih Kızılay’ın yerine sakatlığı atlatan Sırat Yeşilördek, stoperler Enver Yıldız ve Ömer Faruk Taş‘ın yerlerine Sinan Altınel ile Ahmet Üner ve orta sahanın sağında oynayan Fatih Kıran’ın yerine de Doğacan Diker on birde maça başladı. Enver Yıldız, Kubilay Serbest ve yeni transfer Gökdeniz Varol ise 21 kişilik kadroda yer almadı.
Cumartesi günü Ahi Stadyumunda oynanan ve Raşit Yorgancılar, Serdar Soydan, Kurutuluş Aslan hakem triyosunun birlikte yönettiği maçın ilk yarısında rakibi karşısında etkili olmasına rağmen golü bulmayınca bir topunun da direkten dönmesi sonucunda soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.
Mücadelenin 2’nci yarısı ilk yarının tersi gibi oldu. Bu sefer konuk takım Kırklarelispor önde basarak etkili oldu ve golü de 58’inci dakikada Furkan Fehmi Güneş ile bularak 1-0 öne geçti. 
İkinci yarının hemen başında kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmak isteyen Kırşehirspor ileri uçta bir türlü etkili olmazken maçın uzatma bölümünde  tecrübeli oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut’un attığı golle skoru 1-1 yaptı.
Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Kırşehirspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kırklarelispor’la 1-1 berabere kalarak evinde 2 puan daha kaybedip 3’üncü haftayı 2 puanla 3’üncü sırada tamamladı.
Kırşehirspor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 4’üncü hafta maçında Çarşamba günü deplasmanda Serik Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.
4.HAFTANIN MAÇLARI, 14 EYLÜL ÇARŞAMBA: Adıyamanspor-Vanspor, Pazarspor-Karacabey Belediyespor, 1461 Trabzon-İskenderunspor, Serik Belediyespor-Kırşehirspor, Uşakspor-Kastamonuspor, Kırklarelispor-Zonguldakspor, Sarıyerspor-Kocaelispor, Bucaspor-Ankara Demirspor, Fethiyespor-Diyarbekirspor, Balıkesirspor-Etimesgut Belediyespor
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
Cumartesi günü Ahi Stadyumunda oynanan maça temsilcimiz Kırşehirspor başladı.
DAKİKA 5: Kırşehirspor FK sağdan Ahmet Sun ile atak geliştirdi. Ahmet’in ceza alanına gönderdiği topla altı pasta Onur Garip buluştu. Onur’un şutunu kaleci Mehmet Cinpirkornere yolladı.
DAKİKA 12: Kırşehirspor sağdan Savaş Yorulmaz ile atağa çıktı. Savaş, soldan ceza alanına giren Doğacan Diker’i gördü. Doğacan’ın  sol çaprazdan şutu üstten auta çıktı.
DAKİKA 29: Kırşehirspor sağdan yine etkili geldi. Orta sahadan atılan topla Ahmet Sun, seri çalımlarla rakiplerinden sıyrılarak bir anda kaleci Mehmet Cınpır ile karşı karşıya kaldı. Ahmet Sun’un şutunu kaleci Mehmet ayaklarıyla çıkardı.
DAKİKA 41:  Kırşehirspor defansı orta sahaya kadar çıktı. Kırklarelispor savunmasından dönen topla orta sahada Sinan Altınel topla buluştu. Sinan, topu sürüp yaklaşık 30 metreden kaleyi önüne aldı. Sinan’ın sert şutunda top üst direkten döndü.
Mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmadı.
Karşılaşmanın 2’nci yarısına konuk Kırklarelispor başladı.
KIRKLARELİ ÖNE GEÇTİ.
DAKİKA 58 | GOL: Konuk Kırklarelispor soldan Hüseyin Eray Karataş ile etkili geldi. Hüseyin Eray’ın pasıyla Furkan Fehmi Güneş soldan ceza alanına girdi. Furkan Fehmi, plase bir vuruşla kaleci Kadem Burak Yaşar’ın yanından topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
DAKİKA 90 Kırşehir FK soldan Hakan Erçelik ile geldi. Hakan’ın ceza alanına orta şut kavramı vuruşunda kaleci Mehmet Cınpır kaleye yönelen topu kornere çeldi.
BERABERLİK GOLÜ UZATMADA GELDİ
DAKİKA 90+2 | GOOOLLL: Kırşehirspor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Hacı Mustafa Karabulut kullandı. Kırklareli savunmasından seken sol taraf da Hakan Erçelik aldı. Hakan, uzak kale direğinde Hacı Mustafa’yı gördü. Uzak kale direğinde Hacı Mustafa kafayla topu ağlara göndererek maçın skorunu eşitledi.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 sona erdi.