BÖLGESEL Amatör Lig, 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor’un bundan sonra oynayacağı tüm karşılaşmalar Radyo Cadde Türk ve Radyo Ses’ten canlı olarak dinlenecek.
Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, kulüp olarak Kırşehir Belediyespor’un maçlarını canlı olarak yayınladıklarını, ancak bazı bölgelere ulaşılamadığı için radyodan yayınlanmasını arzu ettiklerini ifade etti.
Radyo Cadde Türk ve Radyo Ses sahibi ve yöneticilerinin taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine maçları canlı yayınlama kararı almalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Veli Şahin, “Kırşehir Belediyespor maçlarının internet üzerinden yapılan yayınların bir çok taraftara ulaşamadığı bilgisine ulaştık. Bana maçların radyo üzerinden de yayınlanması gerektiği yönünde bir çok mesaj geliyor. Kulüp olarak biz de bu yönde girişimlerde bulunduk ve bundan sonra Radyo Cadde Türk ve Radyo Ses’ten takımımızın maçlarını canlı olarak yayınlanacak” dedi.
Radyo Cadde Türk 99.9, Radyo Ses ise 93.2 frekanslarından dinleyicilere ulaştığını da hatırlatan Başkan Veli Şahin, “Kırşehir’de yazılı ve görsel basınımızın takımımıza gereken desteği verdiğini görüyor ve biliyoruz. Bunu sosyal medyadan da görüyoruz. Takımımızın tanıtımına vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Biz istiyoruz ki Kırşehir’in tanıtımına büyük katkı sağlayan kulübümüz bu sezon şampiyon olup profesyonel lige çıksın. İnşallah bu hedefimize ulaşmak için ligin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Pazar günü belki de ligin en önemli maçını sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçı kazanıp, şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürümek istiyoruz. Şimdiden bütün taraftarlarımızı Ahi Stadı’na davet ederken, çeşitli nedenle gelemeyecek olan sporseverleri de Radyo Cadde Türk 99.9, Radyo Ses ise 93.2 frekanslarından dinlemeye davet ediyorum” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)