Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 2’nci yarıya fırtına gibi başlayıp 2 galibiyet 1 beraberlik alırken, 40 puanla 3’üncü sıraya yükseldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz aldığı bu galibiyetlerin yanında bu sezon kalesinde ise 15 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı durumunda.
Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden 20 takım arasında 22 maçta 15 gol kalesinde görerek, en az gol yiyen takım. Yeşil-beyazlı ekibimiz attığı 31 golün yanı sıra kalesinde de 15 gol gördü.
22’nci haftanın geride kaldığı 2’nci Lig Kırmızı Gruba iddialı bir giriş yapan yeşil-beyazlılar, sezonun ilk 22 maçında Kırmızı grubu baz alındığında 15 golle en az gol yiyen takım oldu. 
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 22 karşılaşmada 15 gol yiyen Kırşehir Belediyespor, kendi grubunda bu alanda ilk sırada yer alıyor. 
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un 15 golle en az gol yiyen 2’nci takım ise 18 golle lider Eyüpspor oldu. Bu sezon Ahmet Sabri Fener ile Deniz Çınar Kırşehir Belediyespor’un kalesine duvar örerken, 13 maçta ise kalesini gole kapattı. 
Öte yandan 2’nci Lig Beyaz grubun şampiyonluktaki iddialı takımlarından olan lider Manisa FK ise 15 golle Kırşehir Belediyespor’la yediği goller eşit durumda. (HABER: SALİH GÜNER)