Fanatik Kırşehirspor taraftarından olan Turizmci Hakan Yurteri, Kırşehir Belediyespor’u iç saha ve deplasman müsabakalarında yalnız bırakmıyor.
Kırşehir Belediyespor’un bu sezon başarılı bir grafik yakaladığını ve adım adım play-off’a doğru yürüdüğünü belirten Hakan Yurteri, Pendikspor karşılaşmasının ardından gazetemize yaptığı açıklamada, şartlar ne olursa olsun bu takımın play-off’a kalıp, play-off’tan şampiyon olacağına inandığını ifade etti.
Yeşil-beyazlı ekibimizin fanatik bir taraftarı olarak pandemiye rağmen içeride ve dışarıdaki tüm maçlarını izleyerek yakından takip eden Hakan Yurteri, “Bu sezon maalesef takımımız Kırşehir Belediyespor ekonomik anlamda sıkıntılar çekiyor. Hiçbir şekilde geliri olmayan buna karşılıkta Pandemi koşullarında oluşan hastalıktan dolayı da 12’nci adamdan maçlara yoksun çıkan takımımızı bu zor zamanlarda Amigo Halil Kurt ile birlikte yalnız bırakmıyoruz. Tabiki Kırşehirspor ilimizin en büyük tanıtım aracıdır. Buradan tüm siyasi parti liderleri ve Kırşehirli iş adamlarımıza sesleniyorum. Bu takım hepimizin takımı. Kendini Kırşehirli hisseden ve kalbinde Kırşehir sevgisi olan tüm hemşehrilerimizi bu takıma sahip çıkmaları için davet ediyoruz. Ben şahsım adına zor dönem geçiren takımımızın yanında oluyorsam, bu takıma sahip çıkmak durumundasınız. Başka Kırşehir yok. Gelin hep birlikte bu takımı ait olduğu lig olan 1’inci Lige çıkaralım. Bu haftada Pendikspor maçı öncesi İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizden Refik Yücesan, Ozan Hikmet Yılmaz, Arda Altınparmak, Ahmet  Seyrek ve Hüseyin Köksal ile Erzincanlı olan, ancak Kırşehir’i çok sevdiğini gösteren Ferhat Yıldırım’ın Kırşehir Belediyespor’un akım kafilesinin otel ve konaklama masraflarını karşıladık. İşte Kırşehirlilik, İşte Kırşehirspor sevgisi bu. Bu takımı seven herkes bir çivi çaksa inanın bu takım hak ettiği yerlerde mücadele eder. Maça gelecek olursak, Pendikspor maçında iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Sonuç her ne kadar kötü de olsa ben şahsım adına bu takımın play-off’lara kalacağını, play-off’lardan da 1’inci lige çıkacağına yürekten inanıyorum. Kırşehir Belediyespor’a kalan maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu. (Haber: Salih GÜNER)