Kırşehir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Kâzım Kaya:

“Kırşehir’e daha çok 
organizasyonlar 
verilmesini istiyoruz”

TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde Çarşamba günü Kırşehir Ahi Stadyumunda Bölgesel Amatör Ligi yarı final heyecanı yaşanacak. Yarı final maçında Mersin İdmanyurdu 1925 Spor ile Bolu Abantspor karşı karşıya gelecek.
BAL maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Başkanı Kazım Kaya, bundan sonra sık sık Kırşehir’e böylesine önemli maçları alarak şehrimizin spora olan sevgisini herkese göstereceklerini söyledi.
Kırşehir Amatör ve Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kazım Kaya Kırşehir'e Futbol Grup maçlarının verilmesi için Federasyon ile istişarelerde bulunduklarını söyledi.
Kırşehir'in hem konaklama hem de tesis anlamında büyük şehirlerden hiç bir farkı olmadığını belirten Başkan Kaya, "Gerçekten birçok ilden daha fazla konaklama ve tesis anlamında çok iyi duruma geldik. Artık bundan sonra Kırşehir'de gerek futbol gerekse de diğer spor organizasyonları verilmesi için Federasyon temsilcileri ile görüşmeler yapıyoruz. Federasyon da bu konuda Kırşehir'in gerek tesisi gerekse de konaklama anlamında iyi yerde olduklarını bundan sonraki süreçte de spor müsabakalarının Kırşehir'e de verilmesini uygun gördüklerini söylediler. Bu durum bizleri de çok mutlu etti. Hem ilimizin tanıtımı hem de ilimize daha fazla sporcu sayısının gelmesi bizleri mutlu edecek" ifadelerini kullandı.
Salgın hastalıktan dolayı Amatör maçları oynatamadıklarını da belirten ASKF Başkanı Kazım Kaya, “Herkesin bildiği gibi ülke olarak oldukça zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Salgın hastalıktan dolayı tüm amatör spor müsabakalarını bir yıldır oynatamıyoruz. Tabi ki her şeyin başında sağlık geliyor. İnşallah bu aşılama sona erdikten sonra Kırşehir ve diğer illerde amatör maçlar başlar” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)