Bursa’da 1-0 öne geçen yeşil-beyazlı ekibimiz, ikinci yarıdaki gollerle adeta dağıldı ve sezonun en farklı yenilgisini aldı!..

KIRŞEHİR’E BU YENİLGİ HİÇ YAKIŞMADI: 5-2

STADYUM: M.Fehmi Gerçeker Stadı (Karacabey)

HAKEMLER: Lütfullah Aslan**, Emre Demirel**, Orhan Timurtaş**

DÖRDÜNCÜ HAKEM: Furkan Bakan*

GÖZLEMCİ: Dilaver Yar

TEMSİLCİLER: Kemal Özbek, İlhan Yıldırım

KARACABEY BELEDİYESPOR: Veysel Sapan**Ahmet Eren**, Enes Kayar**, Mevlüt Çelik**, Abdullah Dıjlan Aydın** (Dk.65 Kaan Yüksel*), Bekir Can Kara** (Dk.74 Ata Kurtuluş*), Arda Yılmaztürk**, Sergen Yatağan**, Ugur Mustafa Türk** (Dk.84 Ali Berk Nizam*), Harun Kavaklıdere** (Dk.85 Efe Çetin*), Devrim Taşkaya** (Dk.74 Ömer Kuşan*)

YEDEKLER: Hüseyin, Mehmet, Hakan, İlke, Zeynullah

TEKNİK DİREKTÖR: Tahsin Tam

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan**, Oğuz Özden**, Osman Bodur** (Dk.43 Sinan Özkara*), Fatih Çiplak**, Mert Ilıman**, Tugay Adamcıl**, Zihni Temelci**, Hakan Erçelik**, Emre Demir**, Mustafa Kibar** (Dk.54 Mehmet Ali Daniş*), Oktay Balcı**

YEDEKLER: Ömer Kavurkacı, Şenol Sürüm

TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Özdoğan

SARI KARTLAR: Mert Ilıman, Hakan Erçelik (Kırşehir Belediyespor)

KIRMIZI KART: Yok

GOLLER: Dk.13-49 Mustafa, Dk.34 Harun, Dk.52 Devrim, Dk.73 Arda (Karacabey Belediyespor), Dk.11 Oktay Balcı, Dk.44 Emre Demir (Kırşehir Belediyespor)

Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Beyaz Grup’ta play-off iddiası kalmayan ve kalan maçlarına formalite olarak çıkıp yeni sezonu tamamlamak isteyen Kırşehir Belediyespor, Ligi 36’ncı haftasında deplasmanda Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 1-0 öne geçtiği maçta sezonun en farklı yenilgisini aldı.

Pazar günü M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan ve Lütfullah Aslan, Emre Demirel, Orhan Timurtaş hakem triyosunun yönettiği maça etkili başlayan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, mücadelenin henüz 11’inci dakikasında son haftaların formda oyuncusu Oktay Balcı’nın golüyle 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekip erken yediği golün şokunu üzerinden çabuk atarak 13’üncü dakikada Mustafa’nın golüyle skoru 1-1 yaptı.

Karşılaşmanın 34’üncü dakikasında Harun’un golüyle Karacabey Belediyespor 2-1 öne geçerken bu gole Kırşehir Belediyespor’dan genç Emre cevap verdi ve skoru 2-2 yaptı.

Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

2.YARI DAĞILDIK

Mücadeleni ilk yarısında başa baş oyun sergileyen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2’nci yarıda kötü oyunu skora da yansıdı.

Karacabey Belediyespor 49’uncu dakikada Mustafa’nın golüyle skoru 3-2 yaptı.

Oyunda ve skorda üstünlüğünü tamamen eline geçiren ev sahibi ekip Karacabey Belediyespor, 52’nci dakikada Devrim, 73’üncü dakikada Arda’nın golüyle skoru 5-2 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor, sezonun en farklı yenilgisini 5-2’lik skorla Karacabey Belediyespor’dan almış oldu.

Bu sonucun ardından temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 43 puanda kalıp haftayı 12’nci sırada tamamladı. Karacabey Belediyespor ise bu sonucun ardından puanını 50’ye çıkardı ve 5’inci sıraya yükseldi.

Kırşehir Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Ligde evinde bu sezon son maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Pazar günü kendi sahasında Şanlıurfaspor’la karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)