Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı grupta Play-Off mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor'a yedi maçlığına sponsor bulundu.
Yeşil-beyazlı ekibimiz İrfan İlhan (Geri Dönüşüm Değerli Metal ve Madencilik A.Ş.) arasında bu sezon sonuna kadar kalan 7 maç için sponsorluk sözleşmesi yapıldı.
Bu maçlardan 5'inde İrfan İlhan (Geri Dönüşüm Değerli Metal ve Madencilik A.Ş.’nin yaptıracağı Belediyespor forması ile maça çıkılacak.
Buna göre Sponsor olan İrfan İlhan (Geri Dönüşüm Değerli Metal ve Madencilik A.Ş.) Kırşehir Belediyespor'a 13.000.TL'si takım formaları olmak üzere toplamda 53.000.TL ücret ödeyecek. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediyespoor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, "Kırşehir Belediyespor’umuza Ankara’dan gelip sırf destek olmak amacı ile yapılan bu anlaşmaya katkı sağlayan Hemşerimiz İrfan İlhan beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüze bu anlamlı desteklerinden dolayı yapmış olduğu destek umarım gerek şehrimizde bulunan ve gerekse de ülkemizin birçok ilinde bulunan iş adamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Kır-Der Gençlik Kolları Başkanı değerli Kardeşim Yasin Çalışkan’a da desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
Geri Dönüşüm Değerli Metal ve Madencilik A.Ş. sahibi İrfan İlhan ise yaptığı açıklamada, “Kırşehir Belediyespor bu şehrin ve bu şehre ait olan tüm Kırşehirlilerin yegane takımıdır. Bu takım her şeyin üstündedir şehrimizin ülkemize açılan bir gönül kapısıdır.
Bu yüzden bizde takımımıza destek olmak amacı ile Ankara’dan geldik ve bir nebze de olsa katkı sağladıysak bizlere ne mutlu. Bundan sonraki sezonlar da yine takımımızın maddi manevi yanlarında olacağız" dedi.
“MEMLEKETİN ÖZ EVLATLARIYIZ”
Önceki gün Güneykent Tesislerine gelerek takıma her türlü desteği veren Kır-Der Gençlik Kolları Başkanı Yasin Çalışkan yaptığı açıklamada; "Bizler Yeşil-beyaz sevdalıları olarak üzerinize düşen görevi vazifeyi yerine getirmiş bulunmaktayız. Bizler yaşadığı topluma mensubiyet şuuru duyan memleketi hizmet etmeye kendini görev vazife edinmiş insanlarız. Bizler Kır-Der olarak ve Kırşehirli İş Adamımız ile Katalatik Konvertör Şahibi İrfan İlahan beyefendi Kırşehirspor'un ve Kırşehirli hemşerilerimizin her zaman yanındayız ve yanında olduk yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu bizim yaptığımız örnek davranış tüm hemşehrilerimize sevk verecek ve tüm hemşerilerimizi onure edecektir. Biz takımımızın 1'inci lige yükseleceğine inancımız tamdır. Tüm hemşerilerimizden bu inancı Desteği bekliyoruz. Bu takım memleketimizin onuru ve gururudur. Bugün Kırşehir Belediyespor ile hemşerimiz iş adamlarımızdan İril Katalitik Konvertör Şahibi İrfan ilhan Beyefendi arasında Sponsorluk Sözleşmesi imzalanmıştır. Memleketimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. (HABER: SALİH GÜNER)