Kırşehir İl Spor Merkezleri Voleybol Antrenmanları Aşıkpaşa Spor Salonunda maske, mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek devam ediyor
Koronavirüs nedeniyle Kırşehir’de içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra spor tesislerimizde alınan önlem ve tedbirler ile sporcularımızın antrenmanları da devam ediyor.
Normalleşme sürecinde spor tesisleri kapılarını açan Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı tesislerde de sporcular antrenmanlarına kontrollü olarak devam ediyor. Tesislerde, atletizm, okçuluk, badminton, cimnastik, voleybol, güreş, judo, karate, taekwondo, masa tenisi, okçuluk, tenis, futbol kursları antrenörler eşliğinde sürüyor. 
Bilindiği gibi, Türkiye genelinde Pandemi döneminde Mart ayında spor tesislerinde çalışmalara ara verilmiş, normalleşme sürecinde alınan yeni kararlarla spor tesisleri kademeli olarak kapılarını 1 Haziran itibariyle tekrar açmıştı. Belirlenen zamanlarda kademeli olarak kullanıma sunulan Kırşehir’deki spor tesislerinde “Maske, Mesafe, Temizlik” şartlarıyla koronavirüse karşı sıkı önlemler altında devam ediyor.
Tesislerin girişlerinde dezenfektan bulundurularak, sporcuların ateş ölçümü yapılıyor. Antrenörlerin ve tesis çalışanların maske takması, sporcuların da antrenman anı hariç maskelerini takmaları, antrenör sporcu ve tesis çalışanları arasındaki en az 2 metre olarak fiziksel mesafenin korunması sağlanıyor. 
Antrenmanlar sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde antrenörleri gözetiminde sürüyor. (HABER: SALİH GÜNER)