Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora hizmet edenler için Vefa turnuvaları düzenlemeye devam ediyor.
Daha önce vefat eden eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kandemir için Aşıkpaşa Spor Salonunda 3x3 Basketbol turnuvası ve geçtiğimiz günlerde ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2 nolu sentetik futbol sahasında Emekli öğretmen, Spor yazarı ve yorumcusu, sporcu kişiliği ile gençliğe çok büyük destek veren rahmetli Avşar Cihan adına 2009-2010 Doğumlu Özel Futbol Turnuvasının düzenlendi.
Son olarak da Aşıkpaşa Spor Salonunda Hentbola hayatının son anına kadar emek veren, Hentbol Federasyonu eski Kırşehir İl Temsilcisi, Hentbol Merkez Hakem Kurulu Ulusal hakemi ve Antrenör Salih Köseoğulları anısına Hentbol Turnuvası düzenlendi.
Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlene müsabakaya Gençler ve Veteranlar takımı katıldı. 15 dakikadan 2 periyot halinde oynanan karşılaşmayı Veteran takımı kazandı.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalyalarını bu vefa turnuvalarının hazırlanmasında çokça emeği olan eski masa tenisi hakemi Hasan Öztürk ve Salih Köseoğulları’nın eniştesi tarafından verildi.
Ayrıca turnuvada karşılaşmanın hakemliğini yapan eski hentbol hakemlerine de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık tarafından kupa verildi.
Karşılaşma günün anısına çekiline hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. (HABER MERKEZİ)