Yeşil-beyazlı ekibimizin başkanı Başar Altuntaş, transferde acele etmeyeceklerini açıkladı

KIRŞEHİR’DE TRANSFER HAREKETİ

Salı günü takımın başına Teknik Direktör olarak Ercümend Coşkundere’yi getiren Kırşehir Belediyespor’da transfer çalışmalarına hız verildi.
Kırşehir Belediyespor Sportif Direktöründen edinilen bilgilere göre, yeşil-beyazlı yöneticilerin ve teknik heyetin yaptığı dış transfer görüşmeleri çerçevesinde prensipte anlaşılan bazı futbolcular Kırşehir’e davet edildi. Pazartesi günü Kırşehir'e gelmesi beklenen futbolcularla yapılacak görüşmeler olumlu sonuç vermesi halinde sözleşme imzalanacak.
Kırşehir Belediyespor’un A Takım kadrosunu 26 futbolcuyla sınırlı tutacağı Teknik Direktör Ercüment Coşkundere’nin dışında 1 Kaleci Antrenörü, 1 Yardımcı Antrenör ve 1 Maç Analiz Uzmanı yer alacak.
Ayrıca seçme yapacakları belirten Sportif Direktör, 8-9 ve 10 Temmuz 2019 tarihlerinde Güneykent tesislerinde A Takım için yetenekli genç sporculara şans verilerek, gelecek vaad eden gençler A Takım kampına dahil edilecek. Seçmelerin bitiminden itibaren Kırşehir Belediyespor A takımı 10 Temmuz 2019 Çarşamba günü Güneykent Tesislerinde toplanarak sezonun ilk idmanını Teknik Direktör Ercümend Coşkundere gözetiminde başlayacak.
Kırşehir kampının ardından Bolu da kampa girerek 2019-2020 sezonunun hazırlıklarına devam edecek.
Transferde acele kararlar vermeyeceklerini ve takıma her yönüyle katkı sunacaklarını kadroya dahil edeceklerini belirten Kırşehir Belediyespor kulübü Başkanı Başar Altuntaş, “Bir takım şampiyon oluyor ve 2. Lig’e yükseliyor, ama bu futbolculardan hiç yararlanamıyoruz. Biz göreve geldikten sonra geçen sezon yeşil-beyazlı formayı giyen tüm futbolcularımızı Kırşehir’e çağırdık ve görüşmek istedik. Ama ne yazık ki hiçbirisi bu çağrımıza olumlu karşılık vermemiş, çoğu alacaklarını alamadıklarını gerekçe göstererek kulüpten ayrılmışlardır. Biz bu nedenle yeni bir kadro kurmak zorundayız. Bunun için de Teknik Direktörümüzle birlikte yeni bir kadro kurmak için transfer çalışmalarımıza başlıyoruz. Tabi bunu yaparken de kulübümüzün mali durumu ortada. Bizler kulübe ve şehre zarar vermeyen bir yönetim anlayışı, başarı getiren bir takım olarak hareket etmek istiyoruz. Transfer noktasında acele kararlar vermeyeceğiz. Bütçemizi en iyi şekilde değerlendirerek hareket edeceğiz. Kampanya ve sponsorluk görüşmelerimiz de var. Kaliteli, üst sıraları zorlayan ve ahlaki yönü kuvvetli futbolcularla başarı sağlayacağız. Kuracağımız takım basının, taraftarın ve futbolu seven herkesin desteği ile hareket edecek" diye konuştu.
Geçen sezon İkinci Lig ekiplerinden Tuzlaspor’u çalıştıran ve başarılı bir sezon geçirdikten sonra Kırşehir Belediyespor’un başına geçen Teknik Direktör Ercümend Coşkundere ise “Ben Türkiye liglerinde pek çok takımda teknik direktör olarak görev yaptım. Bu sezon da Kırşehir Belediyespor’da görev yapacağım. Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte koşan, mücadele eden bir takım kurup, Kırşehir’i bu ligte en iyi şekilde mücadele etmesi için çalışacağız. Bizim önceliğimiz transfer edeceğimiz futbolcuların genç ve yetenekli olmasıdır. 23-27 yaşları önceliğimiz olacak. Elbette iki-üç tane de 30-31 yaşlarında tecrübesiyle ağabeylik yapacak futbol olabilir. Bütün bunları bizim ve yönetimimizle oluşturacağımız havuz içinde değerlendirip, transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Bizim şu futbolcu, ya da bu futbolcu olacak diye bir talebimiz olmayacak. Biz yönetimle birlikte oturacağız, çalışacağız, kulübün şartlarına uyan, takımımıza katkı sağlayacak futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. İnşallah el birliği ile çok çalışarak Kırşehir’in ismini bu ligte başarıyla temsil edeceğiz. Belirlediğimiz program dahilinde transfer çalışmalarımızı tamamlayıp, lig hazırlıklarımıza başlayacağız. Kadromuzda görmek istediğimiz pek çok futbolcu ile görüşmelerimiz oldu. Onları Kırşehir’e davet ettik. Pazartesi gününden itibaren bu futbolcu kardeşlerimiz Kırşehir’e gelecek. Yönetim oturup, görüşecek ve anlaşma sağlanırsa mukavele imzalayıp, renklerimize bağlayacağız. Kadromuzu 26 futbolcu ile sınırlı tutmak istiyoruz. Seçmeler yapacağız ve altyapıya önem vereceğiz. Kırşehir’de çalışmalar yaptıktan sonra kampa gideceğiz” dedi. (HABER. SALİH GÜNER)